Gerber Nestle

Articole

1342

Pe Aleea Colorată din Parcul Valea Trandafirilor a fost deja instalat pianul pentru cei care vor să cânte în public

Pe Aleea Colorată din Valea Trandafirilor a fost deja amplasat un pian care va fi la dispoziția tutor celor care vor dori să împărtășească frumosul cu vizitatorii parcului. Primul recital de pe Aleea Colorată va fi oferit de maestrul în artă și compozitorul Oleg Negruța.

Acest eveniment reprezintă o acțiune din cadrul proiectului „Parcul Meu”. Aleea Colorată este aleea centrală din parcul Valea Trandafirilor (intrare de pe bulevardul Decebal).

Ulterior, pianul va rămâne pe Aleea Colorată și va fi la dispoziția tutor celor care vor dori să împărtășească frumosul cu vizitatorii parcului. Primul recital de pe Aleea Colorată va fi oferit de maestrul în artă și compozitorul Oleg Negruța.

Oleg Negruţa s-a născut pe data de 06.08.1935 la Odessa și este membru al Uniunii Compozitorilor din Moldova din 1970. A obținut și titlul de Maestru în artă al Republicii Moldova.

Prin intermediul acestui eveniment, Aleea Colorată devine și un loc unde se promovează cultura. Echipa Parcul Meu îndeamnă și alți promotori ai valorilor culturale să se alăture inițiativei și să contribuie la promovarea frumosului.

Pentru detalii puteți contacta următoarele persoane: Otilia Cotruța, coordonatorul proiectului Parcul Meu. Tel.: 060698943; e-mail: otilia.cotruta@gmail.com. Lucia Ursu – 079 77 23 52.

Sursa: diez.md

Discuții