Medpark

Articole

12456

La ce branduri autohtone putem găsi paltoane stilate?!

Pentru că în orice sezon vrem să fim frumoase și stilate, trebuie să alegem piese vestimentare deosebite atât vara, cât și primăvara, toamna sau iarna! Dacă încă nu ți-ai ales paltonul perfect, analizează ce tipuri de paltoane propun designerii autohtoni și fugi la shopping!

Ramuri

Brandul “Ramuri” face o legătură între tradiție și tendințele moderne ale modei. Recent, designerii au creat o colecție nouă, ce poartă numele „Reflecții”, o combinație între elementele tradiționale de pe meleagurile noastre și cele ce se găseau pe hainele samurailor. „Reflecții” vrea să spună că în fiecare dintre noi se găsește un luptător, iar elementele brodate pe haină devin în aceste circumstanțe talismane protectoare. Când îmbraci o haină de la Ramuri, îmbraci o armură de curaj, devotament, onoare, putere, etc., asemeni unui luptător care merge să înfrunte întrega lume.

www.facebook.com/ateliersoulmates

Promesse by Sanda

Acest brand autohton a lansat o colecție de paltoane din stofe alese și în nuanțe luminoase. Acestea sunt făcute cu scopul de a accentua frumusețea și naturalețea femeilor.

https://www.facebook.com/colectiaPromesse/

Georgette

Acest brand autohton are mai multe modele de paltoane, dintre care-l poți alege pe preferatul tău. Calitatea și bunul gust sunt cele mai potrivite calificative ale brandului.

www.facebook.com/Georgette.brand

Vistline

Călduroase, în diferite nuanțe, cu blăniță sau fără. Cine încă nu are un palton din noua colecție Vistline? Producătorii te așteaptă în vizită, pentru a alege un palton care captează toate privirile!

www.facebook.com/vistlinepalton

Mallena

“Mallena” îți propune să-ți colorezi zilele răcoroase cu un palton colorat. Alege unul din noua colecție, care îmbină stilul cu ultimele tendințe din modă.

www.facebook.com/Mallena.md

Zoya LSB

Designerul creează paltoane moderne, în pas cu ultimele tendințe ale modei. La Zoya LSB poți găsi diferite modele, culori și calitate garantată.

www.facebook.com/zoyalsb

L.Storojuc

Piesele vestimentare ale acestui brand sunt definite de un design minimalist, croieli elegante, linii clasice și calitate superioară.

www.facebook.com/L.Storojuc

Bobbin

E timpul să îți revizuiești garderoba de toamnă? Dacă nu ai reușit să-ți colorezi stilul în culoarea ce e în vogă, atunci “Bobbin” te îndeamnă să te grăbești! Avantajul paltoanelor de la acest brand este că pot fi purtate și de graviduțe.

www.facebook.com/Bobbin.Antonella

Elena Bivol

Creatoarea are în colecțiile sale atât paltoane cu mâneci, cât și fără. Iar de culorile pe care le folosește te vei îndrăgosti și tu!

www.facebook.com/elenabivolclothes

Ionel

Brandul “Ionel” nu mai este axat doar pe crearea ținutelor pentru bărbați. În acest an, designerii au prezentat o colecție de paltoane pentru toamnă-iarnă de diferite culori, cu imprimeuri sau uniton.

www.facebook.com/ionel.sa.1

Lavielace

Paltoanele acestui brand sunt confecționate din cea mai fină lână, decorate atent și subtil. Lâna te cuprinde cu căldura naturală, iar ornamentele manuale te fac cu totul unică și specială. Prin fiecare ținută, “Lavielace” învie arta lasetei românești în portul tinerelor pasionate de cultura pe care o avem.

www.facebook.com/lavielace

Alina Bradu

Pentru sezonul rece, designerul a pregătit o colecție de paltoane elegante, cu elemente tradiționale stilizate.

www.facebook.com/AlinaBraduEmbroidery

Anette

La Moldova Fashion Days, brandul “Anette” a prezentat o colecție de paltoane, create din stofă de cea mai înaltă calitate. Designerul a optat pentru modele cu croiala dreaptă, în nuanțe pastelate.

www.facebook.com/RochiiAnette

Julia Allert

Paltoanele create de designerul Julia Allert se deosebesc prin originalitate și nonconformism. Cu siguranță, dacă optezi pentru un model de la acest brand, vei ieși din anonimat.

www.facebook.com/allertfashion

Sekana

Paltoanele “Sekana” sunt perfecte de purtat în fiecare zi, deoarece se potrivesc atât pentru a merge la birou, cât și la un eveniment monden sau la o întâlnire cu fetele. 

www.facebook.com/Sekana

Katea Gri

Paltoanele acestui designer, ca și celelalte ținute din colecțiile sale, sunt pline de personalitate. În modelele unice realizate de Katea Gri te vei simți deosebită!

www.facebook.com/kateagridesign

Brio

Paltoanele “Brio” sunt destinate femeilor moderne, preocupate atât de carieră, cât şi de imagine şi care vor să se evidenţieze prin eleganţă și stil.

www.facebook.com/BRIOmodel

Artizana

Paltonul clasic este opţiunea perfectă pentru cei care doresc să arate elegant şi modern oriunde merg. Artizana are grijă de confortul şi stilul tău indiferent de anotimp!

www.facebook.com/ArtizanaFashionSalon

Maia Serediuc

Designerul este stabilit în Berlin, dar aduce colecțiile sale de haine în Moldova și în România. Aceasta creează paltoane stilate, din materiale calitative, care deja le-au cucerit pe sute de moldovence.

www.facebook.com/pg/maiaserediuc

Tricon & My REVIVAL

Brandul autohton îți propune mai multe modele de paltoane pentru sezonul rece. Toate sunt calitative, moderne și stilate.

www.facebook.com/Tricon.Reviva

Amarena Secret

Chiar dacă au apărut recent pe piață, de aproximativ un an, designerii acestui brand au reușit să se facă auziți. În colecțiile lor, aceștia au și paltoane, care sunt numai bune pentru ieșirile în oraș în sezonul rece.

www.facebook.com/AmarenaSecret

Yulia Efros

Dacă-ți dorești un palton original, care să te scoată în evidență, alege unul creat de Yulia Efros. 

www.facebook.com/pg/yuliaefros

Raquette

Pregătește-te pentru sezonul rece cu paltoane 100% din lână naturală. “Raquette” îți propune bej camel, albastru marin şi multe alte culori.

www.facebook.com/raquetteofficial

Parubina

Comode, versatile și în tendințe, paltoanele de la “Parubina” sunt pe placul celor mai pretențioase fashioniste. Culorile calde, croiala potrivită, gulerele și buzunarele deosebite te vor scoate din anonimat în zilele friguroase de toamnă.

https://www.facebook.com/pg/ParubinaStyle/photos/?ref=page_internal

Shram

„Shram” este un brand autohton, producător de vestimentație pentru dame – paltoane, rochii și costume. Fiind un brand cu o experiență bogată, a îmbrăcat generații în articole vestimentare calitative.

Creațiile mărcii „Shram” sunt elegante, confecționate cu rigoare în conformitate cu tradițiile și cunoștințele dobândite de companie pe parcursul anilor de activitate.

Dacă ai nevoie de paltoane gingașe și delicate pentru copii, le poți achiziționa din magazinele Miss VivienLia Fia și Creme Brulee.

Sursa: Mamaplus.MD

Discuții