Medpark

Articole

5108

Unde putem găsi căciuli și pălării pentru sezonul rece!

Sezonul rece și-a intrat în drepturi și deja am început a căuta accesoriile călduroase prin garderobă. Dacă nu te încântă căciula sau pălăria de anul trecut, e timpul să-ți achiziționezi ceva nou. Îți propunem să alegi din următorii producători autohtoni, care lucrează cu lână și materiale de cea mai înaltă calitate!

Bobbin

Creatoarea Antonela Gobjila creează atât ținute pentru sezonul cald, cât și haine și accesorii pentru iarnă. Aceasta are în colecție mai multe modele de căciuli și fulare în vogă.

www.facebook.com/Bobbin.Antonella

Lilia Caraush

Pe lângă diademe, cercei și alte accesorii sclipitoare, designerul confecționează căciuli, fulare, mănuși și glugi. Lilia optează pentru ață naturală și calitativă, de aceea produsele sale își păstrează forma și după spălare.

www.facebook.com/handmadebyliliacaraush

Isha Kross

Irina Moisei creează căciuli și snood-uri călduroase, numai bune pentru zilele geroase de iarnă. Colorate și plăcute la atingere, accesoriile realizate de Irina ne oferă confortul de care avem nevoie.

www.facebook.com/pg/Isha-Kross

JULY's knitwear

Pe pagina de facebook JULY's knitwear poți găsi mai multe modele de căciuli și fulare colorate, din lână de cea mai înaltă calitate. În plus, și prețurile sunt accesibile.

www.facebook.com/julysknitwear

Katiusha Kurmaeva

Ecaterina confecționează genți, mănuși, fulare, fețe de pernă, covorașe și plapume. Dacă îți dorești o căciulă și un snood călduros, dar și colorat, poți apela cu încredere la această tânără, care-și livrează creațiile în toată lumea.

www.facebook.com/bykatiusha

Kasandruța

La Kasandruța poți găsi pălării din paie, pălării vintage și berete, toate de cea mai înaltă calitate și realizate cu bun gust.

www.facebook.com/Kasandruta

Iuliana Chiroșca

Prima creatoare de pălării din Moldova are o colecție imensă de accesorii pentru cap. Iuliana creează pălării atât pentru outfit-urile elegante, cât și pentru cele casual.

www.facebook.com/iulia.cirosca

Milabrega

Brandul ”Milabrega” este specializat în prelucrarea și producerea blănurilor și a pieilor (miei, nutrii, iepuri, caraculi și ovine).

Brandul îți propune o gamă largă de blănuri de lux, într-o varietate de culori și stiluri, produse în Moldova.

www.facebook.com/Milabrega-astrakhan-furs

Bombonici

Pe lângă hăinuțele pentru copii, brandul autohton are în vânzare și căciulițe comode și călduroase pentru copii.

www.facebook.com/pg/bombonici.md

March Again

Pe lângă hainele stilate, creatoarea de la March Again are în colecțiile pentru sezonul rece și căciuli pentru toamnă, care pot fi perfect asortate cu un palton, o jachetă sau un bomber.

www.facebook.com/pg/MarchAgain

Hermina

Brandul Hermina produce articole din tricotaj pentru bărbaţi, femei şi copii. La ei putem găsi cele mai călduroase căciuli, fulare și mănuși.

www.facebook.com/Hermina.md

Handmade Market "Panda"

Aici puteți găsi căciuli moi și călduroase, mănuși, fulare și alte lucruri create hand-made.

www.facebook.com/PandittasHandmade

Ma's Knits

Aici poți găsi căciuli groase, colorate, care îți vor scoate din anonimat orice ținută.

www.facebook.com/masknits

Victoria Vladimir

Meșterița creează căciuli și pălării pentru copii. Dacă fetița ta este o adevărată fashionistă, îi poți dărui un accesoriu călduros pentru cap.

www.facebook.com/vica.vladimir

Lia Fia, Iuvas, Maicom, Maxi Kids și alte branduri de haine pentru copii au în colecțiile sale căciulițe pentru cei mici.

Sursa: Mamaplus.MD

Discuții