Gerber Nestle

Articole

799

Nikita Mihalkov a devenit bunic pentru a zecea oară

Săptămâna trecută a devenit cunoscut faptul că Nikita Mihalkov, în vârstă de 71 de ani, peste câteva luni va deveni străbunic pentru prima dată. Alexandra, nepoata sa de 25 de ani, a postat pe Instagram o fotografie în care apare cu burtica rotunjită. Aceasta se află în a cincea lună de sarcină.

Cu toate acestea, s-a dovedit că aceasta nu este singura mărire a familiei. Tatăl lui Alexandra, fiul cel mai mare al regizorului, Stepan Mihalkov, de 51 de ani, și soția sa Elizaveta au devenit părinții unui băiat în primăvară acestui an. Cuplul a încercat să conceapă un copil timp de 10 ani, dar abia acum câteva luni casa lor a fost umplută cu râsete de copil.

Pentru Elizaveta, fiul a devenit primul copil, iar pentru soțul ei - al patrulea. Din căsnicia cu modelul Ala Sivakova, Stepan are o fiică în vârstă de 25 de ani, Alexandra, care îi va dărui în curând primul nepot, fiul în vârstă de 18 de ani, Vasilii, și fiul în vârstă de 15 de ani, Petru. Micul Luka a devenit al zecelea nepot al lui Nikita Sergheevici.

Discuții