Gerber Nestle

Articole

4263

Fiica lui Valerii Meladze s-a măritat în Maroc. Poze de la nunta de lux

În luna ianuarie, fiica mai mare a lui Valerii Meladze, Inga, s-a măritat! La ceremonia de la Cambridge au fost invitate doar 16 cele mai apropiate persoane. Tatăl miresei nu a putut participa la eveniment.

Sărbătoarea cea mare a cuplului a fost programată pentru luna octombrie și a avut loc zilele trecute,chiar dacă mirele este din Marea Britanie, familia sa este din Maroc, motiv pentru care nunta luxoasă s-a organizat anume acolo.

La sărbătoare s-au adunat toți prietenii și rudele cuplului, care s-au dovedit a fi mai mult de o sută de oameni. Ceremonia a fost moderată în patru limbi: rusă, engleză, arabă și franceză.

La altar, mireasa a fost condusă de tatăl său, care anterior spunea că nu va recunoaște căsătoria fiicei până când nu va juca la nuntă.

Inga și Nori sunt împreună de  mai mult de 10 ani. Cei doi au făcut cunoștință în timp ce studiau la o școală din Cambridge, iar apoi au studiat împreună la Universitatea Oxford. Inga a fost cerută în căsătorie în 2015, dar s-a căsătorit cu iubitul său doi ani mai târziu.

Sursa: Mamaplus.MD

  • Fiica lui Valerii Meladze s-a măritat în Maroc. Poze de la nunta de lux
  • Fiica lui Valerii Meladze s-a măritat în Maroc. Poze de la nunta de lux
Discuții