Gerber Nestle

Articole

6624

Graviduța Natalia Gordienko se lansează în politică

Știrea despre sarcina artisei, Natalia Gordienko a luat prin surprindere lumea showbiz-ului de acasă.

Interpreta, care a ținut departe de ochii presei viața personală, în curînd va deveni mămică, cine este tatăl copilul care il poartă sub inimă nu se cunoaște, însă cert este faptul că Natalia este foarte fericită și împlinită că va deveni mămică.

Aceasta a vorbit pentru prima dată despre sarcină într-un interviu pentru revista VIP Magazin. Artista susține că nu regretă nimic din ce a făcut la ai ei 29 de ani. Deși a trecut prin multe, despre care ar putea scrie chiar și o carte, totuși unicul lucru pe care și-ar dori să îl schimbe este să întoarcă timpul înapoi și să poată să își mai strîngă mama și bunelul în brale.

"Singurul lucru pe care l-aş mai cere ar fi timpul – e cel mai de preţ, pentru că nu putem să-l cumpărăm, să-l întoarcem sau să-i controlăm parcursul. Mai am nevoie de timp ca să-i spun mamei măcar încă o dată cît de tare o iubesc", a mărturisit Natalia.

Artista a dat și o definiție a fericirii, pentru ea fericirea înseamnă abilitatea de a găsi echilibrul în aşa fel încît să îmbine familia frumoasă şi cariera de succes, să fie iubită şi să iubească.

Deși viața Nataliei Gordienko reprezintă muzica, totuși nu ar ezita să își încerce norocul și în politică.

"Mă interesează, de asemenea, politica şi administraţia – de ce nu le-aş încerca? Iertată să-mi fie modestia, un om talentat este talentat în toate şi, dacă pînă acum le-am reușit pe toate, de ce n-aş accepta această provocare? Sunt sigură că mă voi descurca. Sunt un om ambiţios, un lider, în pofida tuturor greutăţilor", a mai spus interpreta.

Sursa: Moldovenii.md

  • Graviduța Natalia Gordienko se lansează în politică
  • Graviduța Natalia Gordienko se lansează în politică
  • Graviduța Natalia Gordienko se lansează în politică
Discuții