Aquaterra

Articole

3838

Haine online: așteptări vs realitate. Părerea Cristinei Gheiceanu

Aveți un eveniment important în weekendul care vine? Bloggerița Cristina Gheiceanu vă propune câteva rochii în care veți arăta senzațional. Și pentru că mereu este întrebată ce părere are despre shoppingul online, bloggerița vă spune părerea!

“Mi-am ales 2 rochii pentru evenimente speciale, o fustă și o bluză, pentru fiecare zi și o rochie perfectă pentru ghetuțe.

De multe ori mă întrebați cum e calitatea, cum sunt mărimile. Eu o să vă descriu totul amănunțit și o să vă zic impresiile mele reale despre tot ce am comandat. Hai să trecem la treabă.

Rochia tip bandaj, de culoare albastră – mi-a plăcut enorm când am văzut-o pe site, dar îmi era frică să nu fie stofă din aceea moale, care să scoataă în evidență tot ce e mai rău. Am riscat și bine am făcut. Am stârnit atâtea ahh și ohh când am apărut în ea, de nu vă imaginați. Stofa e atât de puternică, că strânge tot, și burtă, și coapse și mi-a făcut o siluetă mai frumoasă decât este de fapt. Nu îmi venea să cred. Dacă vă place modelul și vă gândiți doar dacă o fi bună calitatea ori ba, nu ezitați. E o rochie superbă și ahh cum arată pe corp.

Cea de-a doua rochie este la fel – tip bandaj. Vine din două părți și are un roz pastel foarte fin, ceea ce face ca rochia să pară aeriană și feminină. Este un pic mai elastică, decât cea albastră, dar oricum are o țesătură la fel, foarte puternică. Deci, nu strânge burta, dar se mulează pe corp și ia exact forma corpului, fără a-l face mai urât sau mai frumos, mai gras ori mai slab. Păcat că am mâncat chiar înainte de a face pozele. Calitatea este superbă, asta chiar vă pot garanta.

Urmează rochia scurtă, roz, care e mai mult pentru perioada de vară. E dintr-o lâniță foarte fină și cred că va merge perfect la ghetuțe și o geacă de blugi deasupra. Nu o recomand fetelor cu coapse lătuțe.

Bluzița roz e superbă. Îmi vine foarte bine, dar se electrizează un pic. Totuși, după prima spălare a devenit foarte moale și a dispărut și problema. Fustița mi-a fost un pic cam scurtă pentru placul meu, dar e vina mea, pentru că mi-a fost lene să mă uit la dimensiuni.”

Sursa: cristinagheiceanu.com

Discuții