Gerber Nestle

Articole

1311

Primele imagini cu fiul Kseniei Sobchak. Iată cu cine seamănă micuțul

Videoclipul cu Platon a apărut pe pagina actorului. Anterior, cuplul nu a arătat fotografii cu chipul băiețelului. Potrivit fanilor, moștenitorul îi seamănă leit mamei sale: are aceiași ochi strălucitori.

O lungă perioadă de timp, Ksenia Sobchak și Maxim Vitorgan au încercat să ascundă chipul fiului. Vedetele nu au vrut să atragă atenția publică asupra copilului. Cu toate acestea, recent, în timpul unui zbor, unii pasageri au filmat fața lui Platon și au expediat videoul jurnaliștilor. Acest lucru a nemulțumit-o pe Sobchak, care nu înțelege de ce oamenii care zboară în business-class ar face acest lucru.

Totuși, Maxim Vitorgan a realizat că nu mai este necesar să-l ascundă pe Platon. El a postat un videoclip, care probabil a fost trimis de bona băiețelului. Copilul încearcă să-i cheme pe tatăl și pe mama sa și se uită atent în obiectivul camerei video.

La moment, Ksenia și Maxim sunt în vacanță în Turcia. Aceștia s-au dus în Kemer pentru a sărbători ziua de naștere a actorului.

Înregistrarea a provocat discuții aprinse între fanii cuplului.

„Un îngeraș”, „un băiat simpatic”, „un îngeraș minunat”, „ce ochi”, „e drăguț copilul”, „un copil ireal”, au comentat internauții.

Discuții