Gerber Nestle

Articole

1821

Olga Buzova a recunoscut că fostul soț a înșelat-o cu prietenele sale

Pe 11 septembrie, Olga Buzova, în vârstă de 31 de ani, a lansat videoclipul la piesa "Хит-парад". În videoclip, vedeta "Dom-2" a apărut într-o rochie de mireasă. Apropo, rochia de la cununia cu Dmitrii Tarasov, Olga a ars-o în clipul piesei “Люди не верили”.

A trecut aproape un an de la divorț, iar Buzova este încă singură. Într-un interviu pentru StarHit, aceasta a recunoscut că are cerințe mai mari față de bărbați.

"E mai bine să fii singur decât cu oricine. Vreau ca totul să se întâmple ca într-un basm: să vină prințul pe un cal alb și să-mi pierd mințile. Pentru mai puțin nu sunt de acord. (...) Am nevoie de o persoană cu un caracter puternic care, în același timp, să aibă încredere necondiționată în mine și să-mi dea libertate în ceea ce privește profesia", a spus Olga.

Potrivit vedetei, în timpul căsniciei cu Tarasov era gata să renunțe la cariera ei de dragul familiei:

"Ca urmare, omul a plecat, iar eu trebuia să mă hrănesc singură. Ei bine, mi-am învățat lecția, mi s-a luat vălul de pe ochi, capul s-a întors la locul lui".

După divorț, cercul de prieteni ai Olgăi s-a schimbat. Buzova a spus că unele dintre prietenele sale "au dispărut".

"Prea mulți oameni mi-au întors spatele. Eu știu cum unele "prietene" își bagă mâinile în pantalonii soțului. Am trecut peste toate", a recunoscut prezentatoarea TV.

Sursa: Mamaplus.MD

Discuții