Medpark

Articole

3874

Cele mai frumoase păpuși le găsești la meșterițele autohtone!

O păpușă hand-made poate aduce foarte multă energie pozitivă în orice locuință. Dacă ești mamă de fetițe și vrei să le faci un cadou deosebit sau dacă mergi la o zi de naștere, la un botez sau la o cumetrie, poți achiziționa o păpușă creată manual, care nu costă puțin, dar merită investiția.

Lidia Naforniță

Lidia Naforniță și-a încercat norocul și talentul în mai multe activități, iar acum creează păpuși în stil Tilda Doll. O păpușă de colecție, realizarea căreia “fură” mult timp, costă peste 80 de euro.

www.facebook.com/nafornita.lidia

Iulia Cernicova

Păpușile cu părul cârlionțat și îmbrăcate în ținute jucăușe sunt realizate din materiale de cea mai înaltă calitate, iar prețurile încep de la 100-200 de euro.

www.facebook.com/MothersandD

Laura Manoli

Fiecare fetiță își dorește măcar o păpușă din colecția Laurei. Cochete și stilate, păpușile îi cuceresc nu doar pe copii, dar și pe mămicile acestora.

www.facebook.com/laura.manoli1

Gaby Galamaga

Gaby este pasionată de tot ce înseamnă lucru manual. Aceasta știe să croșeteze, să țese, să brodeze, să împletească, dar și să realizeze cele mai frumoase păpuși de colecție.

www.facebook.com/kreativ.love

Veronica Caldîba

Veronica creează niște păpuși adorabile, perfecte pentru a-ți decora casa sau pentru a le face cadou. Meșterița îți poate realiza o păpușă personalizată, în funcție de preferințele tale.

www.facebook.com/veronaartstudio

Lia Fia

Pe lângă rochițele și bluzițele stilate pe care le face, designerul Oxana Lungu creează și păpuși. Blonde, brunete, cochete, vesel îmbrăcate, zânele Lia Fia pot deveni cele mai bune prietene ale fetiței tale.

www.facebook.com/pg/Lia-Fia

Axana Golub

Păpușile Axanei sunt realizate cu mult suflet și dăruire. Creatoare este atentă la fiecare detaliu, de la coafură până la hăinuțele, încălțămintea și accesoriile păpușii.

www.facebook.com/axana.golub

Ilincuțe

Dacă e ziua fetiței tale și nu știi ce să-i dăruiești, cu siguranță, o păpușă de la Ilincuțe va fi o idee minunată. Acestea nici nu se compară cu jucăriile din comerț, deoarece sunt realizate manual, cu multă căldură și dragoste.

www.facebook.com/Ilincuțe

Sursa: Mamaplus.MD

Discuții