Aquaterra

Articole

2050

7 tendinţe pentru toamna anului 2017

Începând cu luna septembrie, temperaturile din termometre vor scădea, iar femeile vor avea aceeași problemă, care le va da bătăi de cap în fiecare dimineață: "Ce să îmbrac?". Designerii deja au propus principalele tendințe ale sezonului toamnă-iarnă 2017/2018, iar femeilor nu le rămâne decât să facă cunoștință cu ele și să le implementeze în propria garderobă. Vă propunem 7 tendințe pe care le puteți purta încă de pe acum. 

Catifea. Aşa cum ne-am obişnuit, piesele vestimentare din catifea îşi menţin poziţia în topul favoritelor sezonului rece şi, dacă anul trecut nu ați apucat să profitaţi din plin de ţinutele şi accesoriile din catifea, iată că încă aveți timp pentru asta. Uitați de rochia tip furou din catifea şi optați cu încredere pentru accesorii din acelaşi material, care să vă definească ţinuta.

Tonuri de roşu aprins. Vara aceasta ne-am lovit de numeroase tonuri de roşu. Plină de pasiune şi senzualitate, nuanţa de roşu aprins este elementul cheie din această toamnă. Pentru a oferi ţinutei un aer proaspăt, combinați piese vestimentare de roşu aprins cu tonuri de roz milenial.

Blazer de inspiraţie optzecistă. Umerii bine definiţi revin în garderoba feminină. De asemenea, accentele masculine, butonii pe două rânduri şi dimensiunile oversize reprezintă un must-have în această toamnă. Nu uitați să jonglați cu imprimeurile clasice, în special în ţinutele feminine.

Imprimeuri florale. Imprimeurile florale nu sunt o noutate. În fiecare an, indiferent de sezon, ele sunt în topul tendinţelor. Ba mai mult, sunt o alegere ideală pentru ţinutele sofisticate şi cu un aer delicat. Alegeți să purtați accentele florale în ţinutele dvs., de data aceasta optând pentru modele de mari dimensiuni, vizibile.

Pantaloni sport. Cu siguranţă nu vorbim de clasicii pantaloni de trening, ci de o versiune actuală a acestora, super feminini şi stylish care nu trebuie să lipsească din garderoba dvs. Pentru un look chic, alegeți să-i purtaţi alături de o cămaşă albă şi o pereche de sandale cu toc şi reinventați ideea de ţinută office.

Pantofi în stil maximalist. Fie că vorbim de broderii, paiete, accente metalice sau chiar blană, pantofii cu aplicaţii şi accente maximaliste vor face furori în toamna anului 2017. Bineînţeles, stilul maximalist şi cel minimalist pot forma un duo de excepţie aşa că, păstrați restul ţinutei cât mai simplă.

Pantaloni cu cordon în talie. Unul dintre trendurile favorite din această toamnă este cel al pantalonilor. Şi nu, nu vorbim de clasicul model drept, ci de pantalonii tip sac, care accentuează talia şi jonglează cu proporţiile.

Sursa: one.ro

Discuții