Medpark

Articole

9501

Unde putem găsi rechizite școlare la prețuri accesibile

Mai sunt zile numărate până la începerea unui nou an școlar, de aceea părinții, alături de copii, sunt deja în căutarea rechizitelor școlare. Pentru a nu sta la coadă și pentru a prinde reducerile comercianților, ar fi bine să vă grăbiți să achiziționați toate lucrurile necesare din timp.

Creion

Magazinul Creion vă oferă un sortiment bogat de accesorii pentru oficiu, rechizite școlare pentru orice vârstă, jocuri educative, materiale pentru creativitate și artă la cele mai bune prețuri.

www.facebook.com/srlprelude

Papirus

La Papirus puteți găsi o gamă largă de produse, de la pixuri, creioane și caiete până la rucsacuri, toate la prețuri accesibile.

www.facebook.com/birolux/?fref=ts

Crafti

Crafti este locul ideal pentru persoanele creative, care caută un hobby pentru a face mediul din jurul său mai frumos. La Crafti, găsiți tot de ce aveți nevoie pentru a vă pune mâinele și imaginația la lucru.

www.facebook.com/crafti.md

Paper Max

La magazinele Paper Max puteți găsi tot de ce aveți nevoie pentru un nou an de studii, de la cele mai neînsemnate rechizite până la caiete, învelitori, creioane de tot felul și carioci.

www.papermax.md

Radop.md

Radop dispune de un asortiment vast (peste 9000 de denumiri) de mărfuri de cancelarie și birou, suvenire, jucării și articole pentru școlari.

www.radop.md

Birovits

Birovits este unul dintre liderii în vânzări de papetarie pentru birou și de rechizite școlare din Moldova. Puteți merge la unul dintre cele 5 magazine din Chișinău sau accesa magazinul online.

www.facebook.com/Birovits.md

Prostand

Scopul companiei este îndestularea cerințelor consumatorilor din Republica Moldova cu mărfuri de consum zilnic de cea mai înaltă calitate, la prețuri accesibile. Magazinul are bunuri de larg consum pentru muncă, școală și gospodărie.

www.facebook.com/prostand.md

Stil Birotic

La Stil Birotic puteți găsi rechizite pentru birou, articole de papetărie, articole de menaj, produse pentru școală și grădiniță, articole și seturi pentru creativitate.

www.facebook.com/Stil-Birotic

FLO Master

FLO Master este o rețea de magazine specializată în comercializarea produselor de birotică si papetărie. Aici puteți găsi caiete, instrumente de scris, radiere, ascuțitoare, rigle, carioci, carnete, rucsacuri, ghiozdane și multe alte lucruri necesare școlarilor.

www.facebook.com/flomaster.md

Mart

În acest magazin veți putea găsi toate rechizitele de care are nevoie copilul dvs. În plus, tot de aici veți putea achiziționa mai multe lucruri utile pentru casă.

www.mart.md

Superoffice.md

În magazinul online puteți găsi articole din hârtie, birotică, tehnică de birou, dar și articole de menaj.

www.superoffice.md

Probirotica.md

Caiete, pensule, seturi pentru desen, cretă, plastilină, carioci și creioane, seturi pentru dezvoltare, dar și multe alte rechizițite vă stau la dispoziție la Probirotica.

www.probirotica.md

De asemenea, vă puteți umple ghiozdanul cu rechizite la librăriile din Chișinău, la orice filială Moldpresa, în centrele comerciale Fourchette, Linella, N1, Velmart, Grand Hall, Bonus, Gemenii, Metro, Unic, dar și la toate piețele din Capitală și la târgurile destinate școlarilor.

Sursa: Mamaplus.MD

Discuții