Gerber Nestle

Articole

1353

Nepoata Sofiei Rotaru i-a cucerit pe toți invitații la un eveniment monden

De pe 27 până pe 30 iulie, s-a desfășurat Festivalul „Жара“, organizat de Emin Agalarov, Grigorii Leps și Sergey Kojevnikov.

Să ne amintim că acest festival internațional s-a desfășurat pentru prima dată în 2016 și a devenit imediat cel mai comentat eveniment al verii trecute.

În acest an, a doua noapte a evenimentului i-a fost dedicată legendarei artiste Sofia Rotaru, cu ocazia aniversării a celor 70 de ani. Interpreta a cântat cele mai populare piese, care au făcut-o celebră, în fața miilor de fani care au venit s-o asculte.

Colegii de breaslă au strălucit ca diamantele pe covorul roșu, dar cea care a făcut furori a fost nimeni alta decât nepoata artistei, Sonya, în vârstă de 16 ani.

Tânăra și-a făcut apariția într-o rochie elegantă, de culoarea neagră, combinată cu un colier superb. Toți cei prezenți au avut ocazia să aprecieze frumusețea excepțională a Sonyei.

Merită să remarcăm că tânăra a pozat câteva minute în șir în fața fotografilor ca un adevărat supermodel.

Sofia Evdokimenko a pozat deja pentru diverse reviste, iar fratele său, Anatoli, o surprinde deseori în ipostaze deosebite.

Sofia este un utilizator activ pe rețelele sociale, iar pe Instagramul tinerei aproape în fiecare zi apar fotografii noi. 

  • Nepoata Sofiei Rotaru i-a cucerit pe toți invitații la un eveniment monden
  • Nepoata Sofiei Rotaru i-a cucerit pe toți invitații la un eveniment monden
  • Nepoata Sofiei Rotaru i-a cucerit pe toți invitații la un eveniment monden
Discuții