Aquaterra

Articole

1804

Alternativele rochiilor de seară

Fiecare vară ne bucură cu o varietate mare de evenimente: nunți, botezuri, cine oficiale în aer liber, etc. Desigur, de fiecare dată, în capul femeii sună aceeași întrebare: „Ce să poarte?“. La fiecare sărbătoare ne dorim să strălucim și să fim cele mai frumoase. Vă oferim mai multe idei alternative: în ce să vă îmbrăcați, dacă nu în rochie.

Salopetă

În colecțiile din 2017, designerii au creat o varietate de modele, potrivite pentru orice tip de evenimente. Salopeta nu se limitează la o croială simplă și laconică, decorul ei ar putea depăși, cu ușurință, rochia.

Top și fustă

Rochiile de seară formate din două piese separate arată original și maiestuos. Modelele cu fuste luxuriante și lungi vă vor transforma imaginea în una solemnă și regală, iar fusta îngustă, cu trenă, vă va aminti de imaginea inocentă a unei sirene.

Top și pantaloni

Topul laconic în combinație cu pantalonii clasici, largi, sunt o altă combinație atractivă. În această ținută, veți arăta feminină și elegantă, dar în același timp, riguroasă și îndrăzneață.

Costum cu pantaloni

Costumul cu pantaloni a trecut de mult timp din garderoba bărbaților în cea a femeilor. Multor reprezentante ale sexului frumos le place imaginea „boyfriend“ și nu poartă costumele cu pantaloni doar la serviciu, dar și la evenimentele neoficiale.

Pentru a face imaginea mai picantă... îmbrăcați sacoul deasupra unui sutien din dantelă sau chiar pe pielea goală!

În general, nu vă fie teamă să experimentați! O femeie ar trebui să fie întotdeauna diferită: sarcina ei este să răspândească frumusețe în această lume!

Sursa: Mamaplus.MD

Discuții