Aquaterra

Articole

1160

Încălțămintea anului 2017: 10 modele pe care trebuie să le vezi!

Noile tendințe în lumea modei aduc și tipuri noi de încălțăminte. 10 dintre ele vi le prezintă redacția noastră în articolul de astăzi pentru a vă ajuta să găsiți varianta perfectă pentru stilul și gustul dvs.

Slipperi

Acești “șlapi” sunt foarte comozi! Iar pentru a nu confundați cu șlapii de cameră, căutați modele din piele, dantelă sau piele întoarsă, croșetate sau cu imprimeu.

Birkenstock

Aceste sandale cu călcâiul descoperit arată ca încălțămintea ortopedică, dar deja de câteva sezoane sunt în topul preferințelor pentru încălțămintea de vară. Konrad Birkenstock, creatorul de încălțăminte ortopedică, nici nu-și putea imagina ce popularitate vor căpăta modelele sale după 100 de ani! 

Stiletto

Aceasta e clasică 100%. Dacă vă place încălțămintea practică și comodă, cu siguranță aveți deja cel puțin o pereche de panto stiletto, care creează un aspect elegant și ranat.

Mules 

Acești panto pot atât cu toc, cât și fără (ca slipperii). Călcâiul trebuie să e neapărat descoperit, iar restul piciorul este practic acoperit în totalitate, fapt ce îi face mult mai comozi decât alte tipuri de șlapi sau sandale. 

Oxford

Acești panto clasici cu șireturi pot purtați atât în birou, cât și la o petrecere. Pentru sezonul de vară puteți înlocui modelele din piele cu cele din bumbac, denim sau piele întoarsă. 

Brogy

În esența aceștia sunt panto Oxford cu găuri pentru ventilarea piciorului. Pantoi brogy sunt potriviți pentru un stil serios, ind o alegere perfectă pentru domnișoarele cărora nu le plac șlapii sau sandalele pentru sezonul de vară. 

Espadrile

Acești papuci ai țăranilor spanioli au ajuns în apogeul popularității la scară mondială. Și nu e de mirare: espadrilele sunt foarte ușoare și comode chiar și în cele mai călduroase zile. 

Loafer

Loaferii seamănă cu mocasinii, dar arată ceva mai elegant datorită tocului mic și designului elegant al părții de sus, ind o alegere foarte bună pentru domnișoarele ce pun preț pe confort. 

Monk

Acești panto clasici cu toc mic și cu cataramă amintesc de uniformele școlare, de aceea se asortează perfect cu fustele midi și cu gentuțele de tip ghiozdan. 

Top-sider

Inițial aceștia au fost creați pentru yachting. Talpa albă plată și porțiunile de șiret pe lateral îi scot în evidență, conferindu-le un design deosebit și un aspect elegant.

Sursa: fasingur.info

Discuții