Extramed

Articole

3765

În microbuze nu sunt locuri pentru empatie, așa că nimeni nu cedează locul

Pe site-urile de socializare a apărut o fotografie care demonstrează că in unele microbuze nu sunt, în niciun caz, locuri pentru empatie.

În poză apare o femeie cu un copil mic în brațe, care stă în picioare, iar toate scaunele sunt ocupate de oameni departe de vârsta de pensionare. Cu toate acestea, nici unul dintre ei nu se ridică pentru a-i face loc tinerei mămici cu un copil. Toți se uită în diferite direcții, ca și cum nu ar observa-o. Și se pare că femeia a stat în picioare tot drumul, altfel autorul pozei puțin probabil că ar fi postat imaginea pe internet.

Judecând după momentul în care poza a fost încărcată pe un site de socializare, reiese că aceasta a fost făcută duminica trecută, atunci când temperaturile erau foarte ridicate în termometre.

În aceste condiții, tânăra a stat cu copilul în picioare, într-un microbuz care, de obicei, este „sigilat“, și nimeni nu i-a oferit locul.

Uitați-vă atent la aceste fețe, pe care le veți întâlni vreodată în transportul public. Nu așteptați milă de la acești oameni, chiar dacă în salonul microbuzului vor fi 50 de grade Celsius!

Sursa: ru.sputnik.md

Traducere: Mamaplus.MD

Discuții