Colibri

Articole

1630

Salată caldă cu ficat de la Victoria Levința

Victoria Levinţa 

Lista ingredientelor:

Ficat – 800 gr.

1 ceapă

Usturoi

Roșii cherry – 300 gr

brânză cu mucegai – 200 gr.

Frunze de salată

Miere

Sos de soia

Pentru sos: suc de lămâie, muștar, un ou, ulei de măsline

Modul de preparare:

1. Prăjim ceapa timp de 4 minute

2. Facem focul mai încet, adăugăm ficatul și usturoiul și prăjim timp de 5 minute.

3. Condimentăm cu sare și piper, adăugăm mierea și sosul de soia. Facem focul mai tare și prăjim timp de 8-10 minute amestecând în continuu.

4. Pregătim sosul: amestecăm toate ingredientele după gust.

5. Într-un bol mare amestecăm atent ficatul+roșiile+brânza+frunzele de salată și turnăm sosul.

Sfat pentru gospodine:

Această salată se servește caldă! La dorință puteți adăuga pesmeți de casă.

Discuții