Aquaterra

Articole

7055

Cum să recunoști semnele cancerului de sân? Imaginea virală care a salvat viața unei femei

O imagine cu 12 lămâi a devenit virală pe internet. Erin Smith Chieze a supraviețuit cancerului la sân și a decis să le ajute pe femeile din întreaga lume să recunoască semnele acestei boli.

În ilustrația postată de Erin pe pagina sa de Facebook sunt 12 lămâi, fiecare având un simptom care poate indica prezența cancerului de sân.

Potrivit ei, femeile de multe ori nu cunosc suficinetă infoemație despre cancerul la sân. Pentru a recunoaște semnele acestei afecțiuni grave este necesar ca femeile din întreaga lume să vadă exemple concrete, care le-ar putea ajuta să identifice un simptom atunci când se confruntă cu el.

Erin Smith Chieze a scris pe pagina sa de Facebook că o astfel de imagine în care a văzut cum ar putea să se manifeste cancerul la sân i-a salvat viața.

Femeia a recunoscut o anomalie la sân pe care o văzuse într-un exemplu concret pe internet și a mers apoi la medic. După cinci zile a fost diagnosticată cu cancer la sân, iar faptul că s-a prezentat la medic imediat i-a salvat viața.

"Trebuie să oferim informații reale, nu inimioare drăguțe. Dacă nu aș fi văzut la întâmplare o fotografie postată de cineva despre cum arată cancerul la sân, nu aș fi știut ce să caut", a spus Erin în postarea sa.

Sursa

Discuții