Gerber Nestle

Articole

5382

Cruzime fără margini! O mamă și-a bătut cu bestialitate fetițele și le-a aruncat în dulap

Natalia și Maria Miliș aveau doar 8 luni când au fost bătute cu bestialitate de mama lor și aruncate în dulap. Vecinii le-au găsit abia a doua zi… Natalia și-a revenit încetișor… Maria însă a fost afectată foarte tare, ajungând în comă.

Bunica fetițelor a început lupta pentru viața lor. Au urmat mii și mii de ore de reabilitare, zboruri în Rusia.. până Maria a început a ține căpușorul și a învăța să stea pe fundișor.

Pe 22 august, fetițele împlinesc 4 ani și atunci medicii pot începe electrostimularea pentru ca Maria să își revină complet. Fetița și bunica sa sunt așteptate pentru intervenție în Yalta, Crimeea, la clinica „Vremena Goda”.

Costul tratamentului este de 30.000 de euro, bani pe care bunica fetelor nu îi poate colecta. Împreună putem să o ajutăm pe Maria să se bucure de copilăria care i-a fost furată de propria mamă.

Dacă doriți să-i întindeți o mână de ajutor Mariei, o puteți face prin intermediul platformei guvern24.md. Pentru a dona, expediați un SMS cu numărul 876 la numărul scurt 1555 (abonații Moldcell, Unite), suma unei donații este de 24 de lei. Totodată, puteți suna la numărul scurt 1555 și formați codul proiectului – 876 (abonații Moldcell, Unite, Moldtelecom), Suma unei donații este de 24 de lei.

Sau donează online pe guvern24.md.

Sursa: stirilocale.md

Discuții