Aquaterra

Articole

7557

Top 7 modele de manichiură în tendințe pentru vara anului 2017

Iubitoarele manichiurii clasice, în culori estompate, au șansa să experimenteze cu  tonurile. Iar pentru cele care preferă manichiura îndrăzneață- este cea mai bună perioadă. Vă prezentăm mai multe modele de manichiură pentru sezonul estival, pentru a “naviga” mai bine în tendințele acestui an!

1. Alb

Această culoare, tradițional, este una dintre cele mai în vogă în fiecare vară. Ar fi bine să vă faceți așa manichiură atunci când vă întoarceți din vacanță, deoarece se va potrivi perfect cu bronzul auriu.

2. Nude

În această vară este în vogă, de asemenea, nudul calm. Nuanțele cremoase, cele ca frișca sau cafeaua li se vor potrivi perfect femeilor care își doresc să facă o pauză după o manichiură în culori aprinse și suculente.

3. Roz

Nu fuchsia și nu zmeură, cu totul alte nuanțe de roz se poartă în vara anului 2017. Specialiștii în domeniu vă recomandă roz ca bomboana, vata de zahăr și guma de mestecat.

4. Roșcat

Cu câteva sezoane în urmă erau în vogă rujurile portocalii. Acum, această nuanță se încadrează în tendințele în materie de manichiură. Specialiștii vă recomandă să optați atât pentru oranjul suculent, cât și pentru variantele mai liniștite: coral, piersic și altele.

5. Albastru-negru

O opțiune potrivită pentru o manichiură de vară întunecată este culoarea cerului la miezul nopții. Umbra expresivă și profundă, aproape de negru, dar mai puțin sumbră, este perfectă pentru iubitoarele de nuanțe puternice.

6. Bordo

Culoarea vinului tinde să fie o tendință de toamnă, dar în acest an s-a făcut o excepție. Culoarea marsala este în vogă chiar și acum, judecând după prezentările Blumarine, Kate Spade și Monique Lhuillier. Așa că înlocuiți cu încredere manichiura roșie cu cea bordo.

7. Меtalic

Oja mată, cu efect metalic este încă un hit al sezonului estival. La prezentările Michael Costello, Zero + Maria Cornejo și Milly, unghiile modelelor de pe podium erau aurii, cu un finisaj mat. Specialiștii vă recomandă să combinați diferite nuanțe metalice, obținând efectul ombre. 

Sursa: Mamaplus.MD

Discuții