Colibri

Articole

1963

Ardei umpluți cu cașcaval de la Jenea Gavrilov

Jenea Gavrilov, restaurateur, bucătar

Indgidiente (pentru 6 persoane)

ardei dulce 6 bucăți

Cașcaval Rossiskii 300 gr.

Olive 100 gr.

Tomate galbene cherry 400 gr.

Usturoi 2

Pasta tomat 500 gr.

Mărar

Piper negru măcinat

Sare

Mod de preparare

Pasul 1

Se spala bine si se taie in jumatate, pe orizontala, ardeii grasi; se curata apoi de cotoare, nervuri si seminte. A se pastra coada de la ardei.

Pasul 2

Se prăjeșc tomatele cherry cu usturoi, care este tăiat în jumătate. Apoi usturoiul se aruncă.

Pasul 3

Se adaugă pasta tomat.



Pasul 4

Se adaugă mărarul, sarea și piperul.


Pasul 5
Ardeii se ung cu ulei și se umplu cu mixtura de cascaval. Se transfera in cuptor pe 25 minute. Cu 10 minute inainte de a scoate ardeii din cuptor, presarati deasupra restul de cascaval ras. 

Discuții