Medpark

Articole

3917

Ecaterina Cebotaeva pregătește bagajul pentru maternitate al viitoarelor mămici. Află-i povestea de succes!

Ideiile geniale se nasc în cele mai critice momente! Este și cazul Ecaterinei Cebotaeva, care în perioada gravidității era prinsă în diverse activități și se simțea rău, așa că nu reușea să facă toate compărăturile pentru bagajul de internare în maternitate. Așa că ea s-a gândit să le ajute pe viitoarele mămici care se confruntă cu aceeași problemă. Cu mult curaj și perseverență, ideea ei a prins viață, iar acum conduce unica companie din țară care pregătește bagajul pentru maternitate al proaspetelor mămici. Cum e să fii o super-mamă, dar și să dezvolți o afacere cu perspectivă, aflați în acest interviu.

 Cum ţi-a apărut ideea de a pregăti gentuţe magice pentru viitoarele mămici?

În perioada gravidității aveam un ritm de viață alert, lucram la două job-uri și eram studentă la universitate. Am suportat sarcina destul de greu, aveam toxicoză care se manifesta straniu - îmi pierdeam cunoștința în timpul serviciului. Iar în timp ce eram internată în secția patologia sarcinii și nu aveam voie să mă deplasez, mă gândeam cum să mă duc la farmacie, să-mi procur toate produsele de igienă... În acele momente mi-a apărut ideea că ar fi super dacă ar exista un serviciu, care ar ajuta viitoarele mămici în acest moment dificil.

 Ce fel de produse conţine un set ”MamaBox” şi cum le alegi?

Fiecare set ”MamaBox” este împachetat într-o geantă specială, care conține produse pentru igienă și produse cosmetice de bază. Mămicile vor avea la dispoziție absorbante, scutece de unică folosință pentru mame, capac de unică folosință pentru toaletă, șervețele umede, lame de ras, hârtie igienică, săpun, bahile, măști, carnețel, stilou, mapă pentru documente. Din gama de produse pentru bebeluș fac parte: un set de pamperși, șervețele umede, săpun, crepă pentru sutec, ulei de corp, scutec de bumbac, suzetă. Produsele ajung pentru toate cele 3-4 zile de internare în maternitate. Avem și genți mai complexe, cu cremă pentru sâni, burete pentru baie, sticluță pentru bebeluș, hăinuțe etc. În seturile noastre sunt incluse doar produse certificate și recomandate de ginecologi, pediatri și mame.

 Cât de solicitate sunt aceste bagaje?

Seturile noastre sunt destul de solicitate mai ales de tătici. Aceștia vor să ofere jumătăților sale tot de ce vor avea nevoie în spital și să fie siguri că în perioada travaliului nu vor fi nevoite să alerge la magazin sau farmacie.

 Cum reuşeşti să dezvolţi această afacere, dar şi să fii o mămică exemplară pentru copilul tău?

Pentru noi, mamele, nimic nu este imposibil. Mă străduiesc să reușesc să am grijă de copilul meu, dar și să lucrez. Cel mai important e să ne trasăm anumite obiective, să stabilim timpul necesar și să nu ne asumăm mai mult, decât putem duce.

 Ce vârstă are micuțul şi care este relaţia dintre voi?

În fiecare zi, după ora 18.00, sunt mama unui copil de doi ani. În această perioada de timp mă dedic în totalitate micuțului meu, chiar dacă am lucrat toată ziua. Împreună ne plimbăm, ne jucăm, mergem în ospeție la prietenii lui sau pur și simplu petrecem timpul frumos. 

 Maternitatea inspiră multe femei să încerce ceva nou. De unde vine această putere?

În timpul sarcinii și la naștere toate femeile își schimbă lumea interioară și atitudinea față de viață. Eul nostru se duce pe planul doi și ne dăruim în totalitate pentru a crește și a cultiva o mică parte din noi. Un simplu exemplu: nici o mama nu va mânca înainte de a-și hrăni propriul copil. Cred că principala noastră forță este sentimentul nemărginit de iubire făță de copil și bărbatul de alături.

 Ce sfaturi ai pentru mamele care vor să înceapă o activitate în perioada maternităţii?

Principalul sfat este să iubească și să-și facă lucrul cu dăruire. La fel de important este să aibă o atitudine constructivă față de critică.

Sursa: Mamaplus.MD

Discuții