Gerber Nestle

Articole

1847

Fiul Olgăi și al lui Alexandru Manciu a împlinit un anișor!

Pe 6 iunie 2016, interpretul a devenit tătic pentru a treia oară. Soția sa, Olga, a adus pe lume încă un băiețel, căruia i-a pus numele Vladimir.

Astăzi, Olga Manciu a postat un video amuzant cu piciul de un anișor și a scris următorul mesaj:

 „El este fericirea noastră. El este copilul soarelui. Deși e foarte micuț încă, reușește prin minune să ne unească și să ne facă fericiți în fiecare zi, cu fiecare zâmbet. LA MULȚI , IUBIREA NOASTRĂ... Atât de mică, dar atât de Mare! Noi te iubim până la cer și mai departe! Tăticu + Mămica + Damian + Matei + Vlăduț = BIG FAMILY”.

Prietenii de familie l-au felicitat atât pe Vladimir, cât și pe părinți. Cumnata lui Alexandru Manciu a depănat amintirile de acum un an și a făcut următoarea postare:

“Acum un an, îi petreceam la spital pentru a-l aduce pe lume pe acest îngeraș mic, care a devenit un ocean de fericire pentru noi... Să vă crească sănăntos și puternic al 4-lea bărbat al familiei voastre... să-i puteți oferi cea mai frumoasă copilărie și noi o să vă susținem în această însărcinare! La mulți ani, fericirea mea mică, te iubesc până la Doamne, Doamne și înapoi de un infinit de ori.” Olga și Alexandru au și doi gemeni, Matei și Damian.

Sursa: Mamaplus.MD

Discuții