Aquaterra

Articole

4354

Rochii stilate pentru miresele gravide

A venit barza înainte de nuntă și nu știți pentru ce rochie să optați la marele eveniment din viața dvs.? Dacă în trecut nu existau atât de multe posibilități și miresele gravide nu puteau să aleagă decât dintre câteva rochițe, acum acestea au la dispoziție o varietate mare de ținute.

Cea mai simplă rochie, care li se potrivește tuturor mireselor cu burtici, este cea în formă de A, cu un cordon sau o curea legată sun piept. Într-o astfel de rochiță, vă veți simți confortabil și veți putea dansa întreaga noapte.

O opțiune bună pentru graviduțele suple este rochia de mireasă mulată pe corp, însă aceasta nu trebuie să aibă corset, deoarece acest detaliu l-ar putea deranja pe cel din burtică.

De asemenea, puteți alege o rochie scurtă, albă, care să vă accentueze burtica. Accesorizând-o cu o coroniță din flori și cu un buchet, veți obține un outfit romantic.

În acest sezon sunt în vogă rochiile brodate manual, cele semi-transparente în partea de sus, dar și cele decorate cu flori tridimensionale. Puteți alege atât o rochie albă, cât și una de culoarea ivory sau roz pal. Indiferent de tendința pentru care doriți să optați, nu uitați că cel mai important este să vă simțiți bine și frumoasă în rochia de mireasă! 

Sursa: Mamaplus.MD

Discuții