Viusid

Articole

1606

Ce profesii și-au ales copiii lui Vernik, Guzeeva și Kandelaki

Moștenitorii celebrităților din Rusia decid ce cale să-și aleagă în viață. Foarte curând, se va da ultimul sunet, așa că tinerii de pe acum vânează cele mai bune instituții din țară.

Melania Kondrahina, fiica Tinei Kandelaki, a absolvit o școală din Moscova cu studiu intensiv de limba engleză. La început, tânăra, în vârstă de 17 ani, planifica să devină istoric, dar în cele din urmă a decis să meargă pe urmele părinților săi. Aceasta își va da documentele la Facultatea de Jurnalism.

Și fiul lui Igor Vernik a hotărât să se facă actor ca și tatăl său.

„Grisha va aplica la toate Universităție de actorie din Moscova.Va face alegerea după ce va fi admis și după ce va înțelege unde se simte mai bine și profesorii îi sunt mai aproape. Orice decizie va fi aprobată", a menționat Vernik.

Fiica Larisei Guzeeva a terminat anul trecut clasa a 11-a și avea în plan să intre la o școală de design, dar a uitat să dea examenul necesar la literatură, așa că urmează să facă alegerea în acest an.

„În septembrie am mers la niște cursuri de design și artă contemporană și am reușit să mă pregătesc bine pentru admitere”, a declarat Olga, fiica prezentatoarei TV.

Sursa: Mamaplus.MD

Discuții