Viusid

Articole

1643

Prințul Harry și Meghan Merkle se logodesc

Prințul Harry (32 de ani) și Meghan Merkle (35 de ani) formează un cuplu de la sfîrșitul anului trecut.

Chiar dacă relația lor este relativ proaspătă, de-a lungul timpului, surse apropiate celor doi îndrăgostiți au declarat că aceștia sînt foarte serioși în ceea ce privește dragostea lor, ba chiar se pare că ar trebui să ne pregătim de o logodnă regală, însă doar cu acordul Reginei. Ei bine, se pare că Majestatea Sa și-a dat binecuvîntarea, iar Prințului nu-i rămîne decît să facă marele pas.

Meghan Merkle și Prințul Harry formează unul din cele mai mediatizate și căutate cupluri din lume. Cei doi se afișează rar împreună, iar cînd o fac, fotografii nu se dezlipesc de ei. Relația celor doi putea fi umbrită de multe lucruri și situații, avînd în vedere că Meghan filmează încă pentru serialul de succes ”Suits”, timpul pe care și-l acordă unul altuia este limitat și condiționat și de îndatoririle Prințului.

Cu toate acestea, se pare că dragostea dintre Prinț și actriță este mai mare pe zi ce trece. Mulți prieteni de-ai lor ne-au pus la curent cu situația dintre cei doi, spunîndu-ne să ne așteptăm cît de curînd la o logodnă și se pare că au avut dreptate. Dacă pînă acum Prințul nu a putut face pasul cel mare pentru că avea nevoie de permisiunea Reginei, nimic nu-i mai poate sta în cale.

”Avînd în vedere cum merg lucrurile între cei doi, logodna va avea loc anul acesta. Harry a primit permisiunea de a o cere în căsătorie pe Meghan, după discuția cu Majestatea Sa. O logodnă este iminentă”, au declarat surse pentru Star Magazin, potrivit Mirror.

Prințul Harry și Meghan Merkle au avut prima apariție publică, ca și cuplu, în urmă cu cîteva zile la Audi Polo Challenge, cînd a fost imortalizat și primul sărut. S-ar părea că după acest eveniment, Regina să-și fi dat acordul. Deși acest zvon nu a fost confirmat încă, purtătorul de cuvînt de la Westminster Abbey a dezvăluit că Prințul are voie să se căsătorească, chiar dacă Meghan este divorțată.

Sursa

Discuții