Viusid

Articole

8127

Robert Dabija suferă de ciroză hepatică. Haideți să-i salvăm viața!

Mare a fost fericirea părinților când l-au adus pe lume, însă aceasta repede s-a transformat în lacrimi. La doar 2 luni, Robert a fost diagnosticat cu o maladie foarte gravă - atrezia căilor biliare.

Micuțul avea nevoie urgentă de operație, iar iar pentru că în Republica Moldova nu se fac așa intervenții, părinții au fost nevoiți să plece peste hotare.

Aceștia s-au adresat la o clinică din Moscova, iar după multe eforturi, fiind ajutați de oamenii săritori la nevoie, Robert a fost operat.

Însă, spre regretul părinților și al medicilor, operația nu a dat rezultatul mult așteptat.

Boala avansează cu pași mari. La moment, Robert este diagnosticat cu ciroză hepatică clasa B. Pentru a trăi, băiețelul primește zilnic foarte multe medicamente.

Unica posibilitate de a-i oferi acestui copil o o nouă șansă la viață este transplantul de ficat, care se face peste hotare. Iar costul ei este peste măsura veniturilor părinților, tocmai 115.000 de euro.

În urma investigațiilor făcute de părinți, ambii sunt compatibili pentru a fi donatori de organ și de a-i oferi încă o șansă la viață acestui minunat copil.

Dacă aveți posibilitatea, părinții lui Robert vă roagă să le fiți aproape, donând cât puteți pe guvern24.md!

Discuții