Aquaterra

Articole

2752

8 trucuri pentru a purta sutienul obișnuit la ORICE TIP de haină

Sutienul este un accesoriu de nelipsit din garderoba unei femei. Comod și practic în comparație cu corsetele de altădată, acesta te încântă cu eleganța și confortul pe care ți-l oferă.

Însă, vrei să porți un top decoltat la spate sau o rochie fără bretele și nu ai sutienul potrivit? Uite cum să repari problema, pe loc:

1. Folosește o agrafă și treci prin ea bretelele de la sutien, exact ca în imagine.

2. În cazul situației prezentate mai sus, ai putea să apelezi la o altă metodă. Simplă și eficientă! Coase puțin breteaua de interiorul maioului.

3. Dacă bretelele de la sutien îți presează umerii, ai putea să folosești două benzi de silicon, pe care le poziționezi sub acestea. Cu siguranță nu te vor mai incomoda!

4. Îți recomandăm să speli bustiera de sport cu mâna, iar temperatura apei să nu depășească 30 de grade. Așa va ține mai mult!

5. Prinde cu ac și ață cupele unui sutien mai vechi (fără bretele) de interiorul unei rochii pentru a avea un push-in mai pronunțat.

6. Ține-ți sutienele ordonate pe un umeraș de plastic. Această metodă te va ajuta să previi îndoirea lor.

7. Dacă nu ai spațiu suficient în dulap, cu ajutorul unor cuie ai putea agăța umerașele unda de alta în poziție verticală. Astfel, vei economisi puțin loc.

8. Testul sutienului potrivit: dacă nu poți ține două degete sub închizătoarea din spate, atunci e prea strâns. Dacă încape întregul pumn, e prea larg.

Sursa: Mamaplus.MD

Discuții