Aquaterra

Articole

1472

Rețeta care te scapă de insomnie și unghii fragile!

Dacă vă este afectată sănătatea părului, a unghiilor sau aveți insomnie înseamnă că aveți probleme cu glandelor suprarenale.

Suprarenalele sunt glande endocrine mici, triunghiulare, situate în partea de sus a rinichilor. Acestea regularizează răspunsul corpului la stres prin sinteza catecolaminelor și a corticosteroizilor, inclusiv a adrenalinei și cortizolului. Funcționarea ineficientă a glandelor suprarenale poate duce la oboseala lor.

Din cauza insuficienței suprarenale, puteți suferi de o depresie ușoară, imposibilitatea de a face față stresului, creșterea alergiilor, scăderea libidoului, amețeala și multe altele.

Pentru a însănătoși glandele suprarenale, putem apela la o rețetă simplă, din produse naturiste, care are un efect spectaculos.

Ingrediente:

  • Miere naturală - 3 linguri;
  • Frunze de pătrunjel (uscate) - o lingură;
  • Ghimbir măcinat - o lingură;
  • Nuci de Brazilia - 150gr;
  • Stafide - 2 linguri.

Mod de preparare:

Amestecați frunzele de pătrunjel și nucile de Brazilia într-un blender și pisați-le. Adăugați stafidele, ghimbirul măcinat și mierea. Amestecați toate ingredientele până când veți obține o pastă omogenă.

Consumați câte două lingurițe în fiecare dimineață, înainte de mâncare. După 3 săptămâni, vă veți simți mult mai bine, nu veți mai avea probleme cu somnul, unghiile moi sau părul prea firav.

Sursa

Discuții