Viusid

Articole

5167

Tendințe 2017: Look Family Mama + Fiica

Tendințele Look Family: mama+fiică, tata+fiu iau amploare în toată lumea. Anul 2017 nu este o excepție în acest sens, pentru și părinții, și copiii își vor o identitate comună. Cât nu s-ar părea de ciudat, dar de data aceasta  Moldova ține pasul cu întreaga comunitate a fashion-iștilor moderni.

Se pare că moda mamă+fiică s-a instalat ferm pe poziții și nu vrea să cedeze locul altor tendințe. Ținutele identice mereu vor fi stilate, originale ți frumoase și vor demonstra legătura specială și strânsă pe care o au mama și fiica, iar imortalizarea momentelor unice pe fotografii vor crea amintiri pentru toată viață. Cam acestea sunt părerile designerilor autohtoni, dar și a mamelor din comunități de pe rețelele de socializare.

”Această tendință v-a persista încă mult timp, pentru că orice mamă, precum și orice fetiță vor fi încântate să preia jocul de-a rochițe identice. Fetițele cresc mari iar în locul lor vin altele mici, care nu se satură să joace. Totul este continuu!” Nina MIRUSH, designeri.

”Nu cred că s-a demodat această tendință, pentru că este ceva frumos și la mare căutare”, a raspuns Lilia, o mămică pe FB.

”Mie îmi place la nebunie să fiu îmbrăcată identic cu fetița mea. E ceva frumos” Alina

”Nu cred că moda are ceva în comun cu seturile Mama+fiica. Cred că, dacă îți place și te simți bine, de ce să nu cumperi sau să-ți confecționezi un astfel de set?! Moda o facem noi, de aceea e bine să ai și gusturi deosebite pentru a te diferenția de restul.” Aliona

Ca în orice rețetă de modă care ni se oferă, fiecare poate sa-și aleagă ce îi este pe plac, conform gusturilor și stilului de viață. Oferta pentru seturile mama+fiică este foarte mare, pentru toate gusturile. Așa că, nu vă fie frică că veți părea ciudatJ Concluzia: tendița Look Family a fost, este și va rămâne ceva frumos!

În continuare, vă propunem o serie de ținute fermecătoare, pentru toate gusturile.

Sursa: Mamaplus.MD

Discuții