Gerber Nestle

Articole

3211

Născuți de Paște! Șapte copii au venit pe lume în noaptea de Înviere

Noaptea Învierii din acest an va rămâne cea mai frumoasă pentru șapte femei din Chișinău! Acestea n-au fost la biserică, ci în sala de nașteri, unde au primit cel mai sfânt și frumos dar dumnezeiesc. Printre primii copii, care au adus lumină în viața părinților, a fost Lavinia. Fetița şi mama ei sunt sănătoase, și vor pleca acasă peste câteva zile.

"În ziua de Paște chiar e o minune să naști, am născut natural fără complicații, totul a fost bine, am fetiță, slava Domnului sănătoasă. A fost un copil așteptat foarte dorit, ca și orice părinte care își dorește un copil. Noi nu ne-am așteptat chiar de Paște dar nu poți să te pui cu cel de sus", mărturisește Oxana Andrei, mama fetiței.

Multe emoții le-a avut tatăl fetiței, care și-a ținut pentru prima dată pruncul în brațe.

"Am adus-o de dimineață la orele șase, credcă am ajuns la maternitate, sigur au fost emoții până am văzut bebelușul în brațe a fost super. Fericit și mândru", spune Vladislav Andrei, tatăl micuței.

O altă mamă fericită spune că în noaptea Învierii Domnului a născut un al treilea copil, dar încă nu i-a dat un prenume.

"La 10.30 am născut, durerile au fost ca cum trebuie să fie, a treia naștere fetiță, prima fetiță, al doilea băiețel și acum tot fetiță. Incă nu ne-am gândit sunt mai multe nume, mai mulți vor care și cum. Sunt fericită, soțul e mai fericit că el a vrut să nasc de Paște, așa s-a gândit să fie de Paște și se gândea că o să fie băiat să fie Isus", povestește Mariana Melenciuc.  

Cei șapte micuți au văzut lumina zilei la Institutul Mamei şi Copilului. 

"Am primit două naștere, două fetițe, au născut foarte bine, frumoși și norocoși. S-au născut într-așa o zi frumoasă de paște , eu cred că binecuvântați de Domnul, să le fie viața frumoasă cu noroc, multă sănătate la părinți și fetițele să crească mari și sănătoase", povestește Larisa Novosuțchi, moașă la Institutul Mamei și Copilului. 

Despre copiii născuţi în aceasta perioadă şi, mai ales, despre cei aduşi pe lume în Noaptea de Înviere se spune că vor fi călăuziţi numai pe căi pline de oportunităţi şi că vor avea parte de noroc până la capătul vieţii.

Sursa: golos.md

Discuții