Gerber Nestle

Articole

10961

Ce invitații neașteptate a primit sosia Andrei din Moldova

Ana Creascov este tânăra moldoveancă care a devenit vestită peste noapte. Acest val al celebrității a dat peste ea, după ce a  făcut o fotografie în care s-a machiat și coafat asemănător cu interpreta din România, Andra.

Reacția internauților nu a întârziat să apară, fiind uluiți de această asemănare. Mai mult, însuși Andra a lăsat un comentariu la imaginea respectivă, iar după, tânăra moldoveancă a primit invitații de la mai multe canale tv din România.

Curioși fiind cum se simte Ana, după celebritatea care a venit peste noapte, am discutat cu ea pe acest subiect.

”Invitațiile pe care le-am primit de la trei canale televizate din România au venit peste mine ca o găleată cu gheață, exact ca-n Ice Bucket Challenge. Niciodată nu m-aș fi gândit că o să am ocazia să ajung în platoul lui Teo Trandafir, la Teo Show de la KanalD, sau că o să fiu rugată cu insistență să mă prezint la emisiunea Acces Direct de la Antena 1, ca să nu mai zic de show-ul ”La Măruță”. Când am văzut mesajul pe Facebook de la reporterița cu microfon în mână de la ProTv am ieșit din oficiu, am alergat până în capătul holului și înapoi, că nu știam unde să-mi direcționez toată energia și adrenalina care se adunase în sânge. 

Despre întâlnirea mea cu Andra? Aici îmi vine un singur gând, vorba cântecului – ”Niciodată Să Nu Spui Niciodată!” 

Reporter - Xenia Bugneac

Sursa: Mamaplus.MD

Discuții