Gerber Nestle

Articole

1764

O englezoaică de 39 de ani așteaptă al 20-lea copil

Sue Radford este o mamă eroină, în adevăratul sens al cuvîntului.

Englezoaica de 39 de ani așteaptă al 20-lea copil, astfel încît cea mai numeroasă familie a Marii Britanii va mai crește anul acesta.

Noel și Sue Radford din Lancashire au anunțat că așteaptă încă un copil după ce în iulie 2016 li s-a născut cel de-al 19-lea. Considerați cea mai numeroasă familie din Marea Britanie, soții Radford și copiii lor sînt văzuți și ca un model pentru felul în care reușesc să își administreze viața.

Pe pagina de Facebook a familiei a fost publicată zilele trecute o tablă pe care este anunțată venirea celui de-al 20-lea copil și o fotografia unei ecografii.  ”Băieți 10-, Fete – 9 și un bebeluș fac 20. Va veni în septembrie 2017”, scrie pe tabla fotografiată.

În prezent familia Radford este formată din: Chris (27 ani), Sophie (22 ani), Chloe (21 ani), Jack (19 ani), Daniel (17 ani), Luke (15 ani), Millie (14 ani), Katie (13 ani), James (12 ani), Ellie (11 ani), Aimee (10 ani) Josh (9 ani), Max (8 ani), Tillie (6 ani), Oscar (4 ani), Casper (3 ani), Hallie (2 ani) și Phebe (8 luni).

La 14 ani a făcut primul copil.

Povestea mamei celor 19 copii este una impresionantă. Ea a rămas prima dată însărcinată la doar 14 ani și a decis, alături de iubitul ei de atunci, să păstreze copilul, deoarece amîndoi fuseseră dați spre adopție la naștere.

Acum, la 27 de ani după acel moment, Sue și soțul ei, Noel, trăiesc într-o casă victoriană în valoare de 240.000 de lire sterline, pe care au cumpărat-o în urmă cu 11 ani și se mîndresc cu faptul că nu au niciun credit și nici alte datorii. Ei își susțin familia cu banii cîștigați din brutăria pe care o dețin și au refuzat să solicite vreun ajutor social. Mai mult, ei spun că merg în cîte o vacanță în fiecare an.

Pentru a putea să-și ducă copiii la școală, Noel a cumpărat un minibus cu 9 locuri.

Sursa

Discuții