Aquaterra

Articole

9860

TOP 8 nuanțe de ojă pentru manichiura de primăvară

În fiecare sezon, stiliștii nails de renume mondial ne propun o varietate mare de nuanțe pentru acoperirea unghiilor, care vor fi actuale și foarte căutate. În această primăvară, roșul clasic a fost înlocuit cu nuanțele pastelate, care au ocupat locurile de frunte în topul culorilor preferate pentru manichiură.

Nuanța laptelui în manichiură. Nuanța elegantă, rafinată și delicată a laptelui topit va completa perfect ținutele stilate și feminine.

Nuanța pudrei în manichiură. Nuanța pudrei va deveni lider printre trendurile actuale din acest sezon. Arată armonios atât pe unghiile scurte, cât și pe cele lungi.

Nuanța coral-deschis în manichiură. Nuanțele deschise și ușoare ale culorii coralului vor armoniza ideal cu pielea un pic bronzată a corpului.

Nuanța lila în manichiură. Această nuanță arată destul de reținut, dar în același timp interesant și luminos. Unghiile acoperite cu ojă de această nuanță pot transforma orice look, chiar și unul clasic.

Nuanța roz-deschis în manichiură. Nuanțele vulgare de roz-aprins au rămas în trecut. Locul lor a fost luat de nuanțele pastelate, care subliniază feminitatea mâinilor.

Nuanța lapte cu cafea în manichiură. În locul culorilor bej palide, care se contopesc cu pielea, au venit nuanțele de la latte până la cappucino. Ele sunt mai calde, mai rafinate și nobile.

Nuanța lime în manichiură. Dacă vreți să arătați spectaculos, vă recomandăm să folosiți nuanțele lime pentru a vă acoperi unghiile. Primăvara o astfel de culoare va atrage atenția tuturor prin originalitatea sa.

Nuanța albastră-deschis în manichiură. Nobilă, delicată, dar în același timp rece, această nuanță de ojă se va bucura de atenția tinerelor obișnuite să epateze și să atragă toate privirile.

Sursa

Discuții