Aquaterra

Articole

1953

8 rochii pe care trebuie să le cumpărați neapărat primăvara aceasta

Rochia este un atribut indispensabil al feminității. Odată cu venirea zilelor calde de primăvară, multe femei renunță la pantaloni tocmai în favoarea rochiilor. Vă povestim în continuare despre cele mai interesante tendințe ale acestui sezon.

1. Rochia cu umerii lăsați

La recentele Săptămâni ale modei, toți promotorii street style, parcă înțeleși între ei, nu au îmbrăcat paltoanele și sacourile pe umerii modelelor, ci le-au lăsat coborâte până la coate. Această nouă tendință de a purta hainele de exterior reflectă trendul principal al sezonului: primăvara și vara care vin vom descoperi umerii și vom renunța la bretele.

2. Rochia parte peste parte

Silueta preferată a Dianei von Furstenberg a devenit una dintre cele mai actuale – ideea creării rochiei-halat cu brâu și fără nasturi a fost prezentă, în acest sezon, în colecțiile majorității designerilor.

3. Rochia din tul

Toate texturile semitransparente sunt binevenite în acest sezon. Nu ne temem să ne dezgolim, combinăm hainele transparente cu botine grosiere, încălțăminte stil sport și accesorii neobișnuite.

4. Rochia-cămașă

Acest trend are deja câțiva ani, dar popularitatea lui este în continuare în creștere. Sport-șic (cămăși de blugi cu adidași) sau clasic (cămăși lungi cu pantofi sau sandale), orice variații sunt perfecte pentru sezonul care vine.

5. Rochia-lenjerie

Da, da – acest trend este încă în vogă. Purtați rochii tip lenjerie atât pe corpul gol, cât și cu pulovere sau bluze mulate.

6. Rochia cu un umăr gol

O nouă variație pe tema asimetriei – rochia cu un umăr dezgolit. Sezonul trecut am purtat doar un cercel, iar vara aceasta renunțăm la o mânecă.

7. Rochia în dungi

Verticale sau orizontale, subțiri sau groase – puțin contează. Important este că dungile sunt mai actuale ca niciodată, și anume sub formă de printuri pentru rochii.

8. Rochia de culoare roz

Rozul este, în principiu, culoarea principală a acestui sezon. Neașteptat, desigur, dar rețineți: nu mai este cazul să evitați rozul.

Sursa

Discuții