Aquaterra

Articole

1940

Cum scăpăm de ridurile nasolabiale: 4 life hack-uri

Ridurile de expresie, inclusiv șanțurile nasolabiale, devin o problemă chiar și pentru multe persoane tinere. Apariţia acestora se datorează, în principal, particularităţilor de construcţie a feței și mimicii active. Tocmai de aceea unii oameni suferă din cauza ridurilor încă de la vârsta de 20 de ani, iar alții nu le fac nici la 35. Trebuie menționat că ridurile nu apar brusc: ieri totul era bine, iar dimineața ne-am trezit cu faţa încreţită. Nu e așa. La început pe față apare o umbră de rid și doar peste o anumită perioadă se formează o cută mai adâncă. Să luptăm cu ridurile nasolabiale trebuie încă de la etapa inițială.

Cosmeticele

Primul lucru pe care trebuie să îl facem atunci când observăm apariția ridurilor nasolabiale este să schimbăm modul de îngrijire a feței. Da-da, este timpul să folosim produse care vor stimula producția de colagen și elastină, precum și vor intensifica regenerarea pielii. În prezent pe piață există o mulțime de linii de produse cosmetice care protejează pielea împotriva îmbătrânirii premature. De asemenea, este foarte important să alegem nu doar o cremă, ci și un fond de ten care nu doar să mascheze imperfecțiunile, ci și să protejeze tenul pe parcursul întregii zile. Cosmetologii ne sfătuiesc să ne îndreptăm atenția spre cremele coreene BB, precum și spre fondurile de ten ale mărcilor de lux și de farmacie.

Nu trebuie să uităm nici despre utilizarea măștilor pentru față: la apariția primelor riduri, includeți în arsenalul de frumusețe măști de noapte alginate și regeneratoare.

Peelingul

O altă metodă accesibilă și eficientă de luptă împotriva ridurilor nasolabiale este peelingul. Cât privește alegerea tipului de acid și determinarea procentului în compoziția produsului, este mai bine să vă sfătuiți cu specialistul cosmetolog. El vă va ajuta să alegeți produsul de care aveți nevoie în momentul respectiv.

Pe lângă lupta cu ridurile, peelingurile profesionale îmbunătățesc culoarea feței, închid porii, fac fața mai puțin grasă și îi conferă prospețime. Cel mai important este să vă protejați pielea împotriva soarelui după folosirea acizilor. Aceasta se referă atât la perioada în care faceți ședințele de peeling, cât și cea de după.

Masajul și gimnastica

Masajul și gimnastica pentru față ajută, de asemenea, la reducerea profunzimii ridurilor, pentru că fac pielea mai elastică. Specialiștii sunt împotriva automasajului, pentru că rezultatele acestuia sunt deseori opuse celor așteptate.

Folosiți mai bine dispozitive de masaj pe care le găsiți în magazine specializate. Pentru masaj este bine să utilizați un ser hialuronic sau uleiuri naturale. Cât privește gimnastica, aceasta dă rezultate doar atât timp cât o faceți, iar imediat ce încetați, rezultatele dispar foarte repede. Deși, trebuie să o recunoaștem, aceasta se referă practic la toate produsele beauty. Specialiștii consideră că cea mai eficientă variantă de facebuilding este sistemul lui Carole Maggio.

Fillerii

Utilizarea fillerilor pe bază de acid hialuronic oferă rezultate garantate, care se păstrează pentru o perioadă de 6-9 luni. Această procedură este absolut sigură, deoarece acidul hialuronic este un component familiar organismului. Primele rezultate pot fi observate imediat după injecții, iar varianta ideală a corecției – după trei zile, atunci când dispar edemele. Procedura poate fi efectuată indiferent de vârstă, iar dacă aveți o deja riduri nasolabiale pronunțate, alte măsuri sunt inutile.

Sursa

Discuții