TrattoriaBambini

Articole

800

Salată de pui copt cu măsline și dressing de muștar

Sosul pentru această salată este vinegrette cu două tipuri de muștar: de Dijon și boabe. Pentru un plus de aromă, puteți adăuga în dressing și puțin sos Worcestershire, dar puteți ignora această recomandare dacă nu îl aveți la îndemână.

MOD DE PREPARARE

1. Pregătim dressing-ul. Punem toate ingredientele într-un bol și le batem cu furculița sau telul până obținem o emulsie.

2. Tăiem roșiile în două sau patru părți, în funcție de mărime. Țelina o tăiem felii de-a latul tulpinii.

3. Tăiem carnea de pui în feliuțe nu foarte subțiri.

4. Tăiem măslinele în 3-4 bucăți. Punem în farfurie frunzele de salată, adăugăm puiul, roșiile, măslinele și țelina. Presărăm cu cașcaval ras și stropim cu dressing. Amestecăm înainte de servire. Poftă mare!

Sursa

Spune prietenilor
Discuții