tommee tippee

Articole

1890

O mamă cu mulți copii a realizat o parodie la o girafă însărcinată

Erin Dietrich, o tânără de 29 de ani, a realizat o parodie la live streamingul din cușca unei girafe însărcinate pe nume April. April este o girafă în vârstă de 15 ani care trăieşte la Animal Adventure Park din Harpusville, în apropiere de Binghamton, în statul New York. Ea este în așteptarea celui de-al patrulea ei pui. Sarcina girafei continuă deja de 15 luni, iar parcul a decis să transforme nașterea puiului într-un adevărat show – în cușca lui April sunt instalate camere care o filmează nonstop.

Dietrich este o adevărată fană a lui Aprilie și a urmărit-o activ de un timp încoace. Erin a realizat un scurt video, pe care soțul l-a pus pe Facebook și care a fost distribuit deja de peste 200 mii de ori. Potrivit lui Dietrich, ea nu s-a așteptat la o atenție atât de mare din partea internauților. Însă simțul umorului acestei tinere femei a fost apreciat de zeci de mii de oameni.

Unii dintre comentatorii filmulețului au recunoscut că așteaptă nașterea lui Erin mai mult decât pe cea a lui Aprilie. Și iată, cu câteva zile înainte de presupusa dată a nașterii, 14 martie, Dietrich a devenit mamă pentru a patra oară. După ce a născut, aceasta s-a fotografiat, desigur, cu masca de girafă pe față.

Sursa

Discuții