Viusid

Articole

845

Chrissy Teigen, în depresie după nașterea primului său copil

Frumoasa soție a lui John Legend a trecut și ea prin momente dificile după nașterea micuței Luna.

Chrissy a vorbit pentru prima oară despre lupta sa cu depresia postnatală, după ce micuța sa a venit pe lume în aprilie 2016. 

Modelul de 31 de ani le susține pe toate mamele care trec prin aceeași problemă și le încurajează să treacă peste starea de după naștere, pentru că și ea a întâmpinat dificultăți în acea perioadă.

Chrissy a explicat că s-a confruntat cu depresia și că i-a fost imposibil să mănânce timp de câteva zile, sau să se dea jos de pe canapea, scrie Okmagazine.

Mamă a unei fetițe adorabile, ea a declarat că de atunci ia antidepresive și apelează la consilierea unui terapeut în mod regulat. În momentul în care a aflat despre cauza simptomelor sale, modelul a mărturisit: „John stătea lângă mine. M-am uitat la doctorul meu și ochii mi s-au umplut de lacrimi, pentru că mă săturasem să sufăr, să dorm pe canapea, să merg ca un zombi prin casă toată noaptea, să dau vina pe oamenii din jurul meu, să nu mă bucur de viață.”

În speranța de a inspira și alte femei care au nevoie de ajutor, Chrissy a recunscut că a început să se simtă din ce în ce mai bine după ce a vorbit despre problemele sale cu familia și cu prietenii  „Frământarea că am lăsat baltă atât de mulți oameni a fost mai mare decât durerea fizică”, a adăugat ea.

Chrissy și John s-au căsătorit în Italia în 2013 și au devenit părinți pentru prima dată anul trecut.

Sursa: unimedia.info

Discuții