tommee tippee

Articole

3770

O mamă dansând în timpul nașterii a devenit vedeta rețelelor sociale

Filmulețul care o prezintă pe Amber Bush, o tânără americană, dansând cu foc în salonul maternității chiar în ajunul venirii pe lume a fiicei sale a fost vizionat deja de peste 10 milioane de oameni.

Prima naștere a lui Amber întârzia deja cu o săptămână, iar întregul proces decurgea, după părerea ei, cam lent. Așa că, după ce i s-au rupt apele, iar uterul s-a deschis la 6 centimetri, Amber a decis să grăbească nașterea fiicei cu ajutorul dansului. Și-a chemat-o în ajutor pe sora soțului, care venise să o susțină, iar filmarea a fost realizată de doula (moașa emoțională) Jessica Weisbrod, care a pus filmulețul pe Facebook la sfârșitul lunii februarie. Într-un final planul a dat roade și pe 29 decembrie pe lume a venit micuța Amelia Bush.

După cum a povestit într-un interviu pentru The Huffington Post, Amber este foarte bucuroasă și mulțumită că acest video a fost filmat și a devenit atât de popular. „Acum nu voi uita niciodată clipele legate de nașterea Ameliei. A fost și vesel, și greu”, afirmă ea. Amber speră că acest video va ajuta viitoarele mămici să înțeleagă mai bine ce se întâmplă în timpul nașterii și să le fie mai puțin frică.

video
Discuții