Aquaterra

Articole

2142

Trenduri beauty de la săptămânile mondiale ale modei: machiaj natural, alunițe strălucitoare și ochi plânși

Trendurile de modă, atât în materie de vestimentație, cât și în materie de machiaj, iau naștere la săptămânile mondiale ale modei – în această perioadă vedem un număr impresionant de diverse „oferte” și „propuneri” de la designeri și stiliști. Multe idei, frumusețe și stil, însă doar anumite trenduri rezistă, iar atrag atenția publicului și mai puține.

Din aceste considerente, am selectat pentru dumneavoastră trei cele mai epatante beauty-trenduri de la săptămâna mondială a modei, care, deși nu vor deveni parte a machiajului de zi cu zi, vor bucura totuși privirea și vor inspira la experimente beauty interesante.

Feminitatea naturală de la Chanel

Directorul de creație al casei de modă, Karl Lagerfeld, continuă filozofia lui Coco Chanel și nu realizează construcții neobișnuite din părul și fața modelelor  sale. Feminitatea de la Chanel este dată de machiajul natural, cu piele mată ideală, buze senzuale, accent pe sprâncene și puțin fard în obraji. Acest machiaj este perfect pentru viața de zi cu zi, nu necesită mult timp pentru a fi realizat și nu produce disconfort. Sobru și nobil, după cum se spune.

Sclipire și pistrui

Maria Grazia Currie și stiliștii casei de modă Dior au decis să abordeze imaginea unei tinere drăguțe, a cărei piele strălucește de fericire, cu pistrui accentuați de soarele de primăvară. Dar, spre deosebire de pistruii natural, aceștia arată ca niște steluțe decorative și strălucesc foarte drăguț sub ochi și pe pomeți. Iar buzele „neatinse” de machiaj și sprâncenele „moi” doar completează această imagine senzuală și delicată.

Ochii plânși

Giorgio Armani și-a făcut modelele să plângă pe podium, dar a făcut-o pentru frumusețe și modă. Însă acest machiaj – exclusiv de podium și cu adevărat haute couture  – este prea stilat pentru a-l trece cu vederea.

Sursa

Discuții