Aquaterra

Articole

6152

Efectul feței slabe: 8 coafuri care te ajută să pari mai suplă

Să arate mai suple și mai tinere – iată scopul principal al multor femei la o anumită etapă a vieții lor. Noi am aflat cum să mascăm cu succes pomeții lați, bărbia masivă, obrajii rotunjori și să corectăm forma feței – pur și simplu trebuie să mergem la coafor. Dar pentru a alege tunsoarea optimă, trebuie să știm ce coafuri ne ajută să părem mai suple la față.

1.Tunsoarea pixie. Iată varianta perfectă pentru femeile care nu se tem să experimenteze. Multe tinere cu fața rotundă consideră că tunsorile scurte le sunt contraindicate, dar acest lucru este greșit. Avantajul principal al tunsorii pixie este bretonul asimetric.

2. Bretonul oblic. Dacă nu vreți să vă tundeți părul, vă propunem varianta bretonului oblic. O condiție importantă – acesta trebuie să fie lung și să acopere sprâncenele. Aranjat cu cărare oblică, un astfel de breton va cădea frumos pe anumite părți ale feței și va acoperi zonele cu probleme. 

3. Tunsorile în straturi. Buclele de lungimi diferite alungesc vizual fața și maschează volumul în exces. Tunsorile în straturi sunt potrivite pentru orice lungime a părului.

4. Tehnica balayage. Această tehnică de vopsire a părului presupune o trecere lină de la rădăcinile mai întunecate spre vârfurile mai deschise, precum și creează senzația unui oval mai alungit al feței.

5. Buclele de plajă. Ușoare, aeriene și rebele, buclele vor conferi feței prospețime și vor masca zonele problematice. Pentru o astfel de coafură trebuie să folosiți produse de aranjat. Cu ajutorul lor formați bucle cu aspect umed.

6. Bucle în jurul feței. Dacă preferați cărarea dreaptă și strângeți părul în coadă sau coc, lăsați libere câteva bucle în jurul feței. Ele vor alungi vizual fața și o vor face mai atrăgătoare.

7. Cărarea oblică. O variantă perfectă pentru femeile care nu vor să își schimbe cardinal tunsoarea. Cărarea obligă alungește vizual fața datorită buclelor din jurul acesteia, care maschează rotunjimile.

8. Coada înaltă. Dacă nu vă place să ascundeți fața, încercați o coadă înaltă. Această coafură alungește fața și o face mai suplă.

Sursa

Discuții