Aquaterra

Articole

2922

Ce poșete vor fi la modă în anul 2017

În noul sezon designerii au decis să transforme geanta în componenta principală a imaginii, conferindu-i forme originale și decorând-o cu tot ce se poate. Cele mai stilate modele ale anului 2017 le găsiți în prezentarea cea urmează.

Dimensiuni

În timpul prezentărilor pentru sezonul de primăvară-vară 2017, designerii au căzut în extreme – modelele au defilat pe podium fie cu genți enorme, numite baule, fie cu poșete minuscule cu lanț, în care abia de încape telefonul.

Iar celor care nu pot face o alegere, designerii le propun să poarte ambele modele. Poșeta miniaturală poate fi fixată de mânerul celei mari, ca un breloc, reducând riscul de a rătăci în multitudinea de obiecte pe cele mai necesare.

Forme

Formele clasice au rămas istorie. În acest an designerii ne propun o mulțime de genți care amintesc mai mult de sacii de haine. Astfel de modele pot fi văzute în colecțiile Сeline și Givenchy.

În 2017 sunt moderne și gențile bowler. Lucru de înțeles: forma puțin alungită a acestui model de geantă o face comodă pentru purtare zilnică. Cel mai important este să nu exagerați și să nu o umpleți până la refuz. Există genți bowler și în format mini. Acestea pot fi purtate în combinație cu rochiile de seară în loc de clutch. De altfel, acestea arată bine și împreună cu blugii, cămășile și tricourile.

Și rucsacurile sunt la fel de moderne, însă aspectul lor exterior a suferit modificări semnificative: locul modelelor laconice din piele de aceeași culoare a fost luat de rucsacurile care amintesc de gențile de voiaj, din cauza mulțimii de buzunare și fermoare. Pielea este înlocuită tot mai des de stofe aprins colorate și nailon.

Culori

În modă au revenit printurile care amintesc de desenele psihodelice ale anilor ’60. De altfel, Nina Ricci a optat pentru dungile clasice, iar Giorgio Armani și-a arătat preferința pentru modelele în carouri.

Detalii

Fotografiile realizate în timpul prezentărilor de modă de anul acesta îți fură ochii. Designerii au decorat gențile cu broderii, desene și aplicații. Cu cât mai multe, cu atât mai bine. 

Cataramele care amintesc de inelele de piercing au fost inventate de J. W. Anderson. Mânerele-inele sunt prezente în colecțiile Chloe. Acum acest trend a fost preluat cu succes și de mass-market.

Sursa

Discuții