Aquaterra

Articole

3515

Greenery: cum să purtăm culoarea anului 2017, dacă ea nu ni se prea potrivește

Nici măsliniu, nici fistichiu, nici kaki și nici verde! Vă povestim în continuare cu ce puteți combina greenery – culoarea de top a anului 2017.

Institutul Pantone, considerat autoritatea internațională principală în problemele de culori, a numit greenery nuanța cea mai importantă a anului 2017. Culoarea verdeții proaspete nu este chiar atât de ușor de manipulat, pe cât s-ar părea la prima vedere. Ținutele monocolore nu se potrivesc  tuturor, iar în combinație cu alte culori greenery este destul de capricios. Cu toate acestea, prezentările de primăvară-vară au cuprins multe obiecte vestimentare și accesorii de această nuanță, ba chiar și mass-marketul a început să producă rochii, poșete și pantofi care amintesc de merele Granny Smith. Vă propunem în continuare cinci ținute cu obiecte vestimentare de nuanța greenery.

Cu roz

Verdele suculent se combină perfect cu rozul delicat și nuanțele pudrate. Chiar dacă purtați o rochie greenery, poșeta și pantofii vor echilibra cu succes look-ul. Greenery poate fi combinat cu multe nuanțe pastelate, de exemplu lămâie sau lavandă. În schimb culorile aprinse sunt contraindicate categoric. Culorile fucsia, albastru-închis, roșu, oranj nu se potrivesc deloc.

Cu denim

Varianta universală și, probabil, cea mai câștigătoare este combinația articolelor vestimentare de nuanța greenery cu haine din denim. Fie că este vorba despre cămașă, fustă sau geacă din denim, va fi greu să dați greș. În plus, în unele cazuri, puteți opta și pentru două obiecte de nuanța greenery: bluză stil marinăresc și pantofi sau poșetă și cămașă.

Cu nuanțe închise

Negrul, grafit, antracit – iată câteva nuanțe câștigătoare în combinație cu greenery. Este adevărat că trebuie să aveți mare grijă ce lucruri alegeți. Un pulover pe gât de culoare verde și o fustă lungă formează o combinație nereușită, în schimb lungimea mini poate salva situația.

Un cardigan lung de culoare verde-aprins poate fi integrat într-o ținută stil preppy. Un tricou alb, o fustă plisată de culoare albastră-închis în loc de cea scoțiană și pantofi loafer de nuanță verde-închis – iată o combinație destul de reușită.

Cu kaki

Încercați să combinați greenery cu ruda sa îndepărtată – culoarea kaki. Puteți crea o ținută în stil military, atenuând însă agresivitatea acesteia. Bluzele de mătase arată bine în combinație cu fustele clasice, botinele și gecile parka.

Sursa

Discuții