Aquaterra

Articole

4454

Cele mai importante beauty-trenduri ale anului 2017. Priviți și încercați

Să fii frumoasă, stilată și să atragi toate privirile este destul de simplu: este suficient să știi ce este acum la modă.

Experții ne amintesc despre beauty-trendurile actuale ale noului an.

Păr lung

Da, acesta este din nou la modă, părul propriu fiind mai prețuit decât extensiile. Așa că, dacă vă gândeați să vă tundeți scurt, nu vă grăbiți. Nu în acest an. 

Buze mate-strălucitoare

Acest efect extraordinar este ușor de obținut. Aplicați luciul, puneți deasupra buzelor un șervețel de hârtie și tapați ușor cu un deget.

Contur inferior

Sau ochi de pisică răsturnat. Da, e un look cam îndrăzneț, dar nici nu trăim în secolul al XIX-lea.

Contur de buze estompat

Nu este nevoie să conturați buzele. Adăugați puțină culoare în centrul buzelor, o puteți face chiar și cu vârful degetului. Da, minunat.

Mai mult luciu  

Puteți uita de regula „unui singur accent strălucitor”. Vă place sclipiciul și pe buze, și pe obraz? Acum nu trebuie să alegeți. Cineva poate spune că anii ’80 se întorc, dar noi credem în bunul dumneavoastră simț.

Bucle voluminoase

Uitați ce tehnică interesantă.

Microblading

Cea mai bună invenție a ultimilor ani. Da, este o procedură costisitoare, dar rezultatele sunt pe măsură.

Sclipici

Epoca disco a trecut cu siguranță!?

Cosmetică pentru corp

Contur strălucitor pe claviculă și omoplați, în cazul spatelui descoperit. Ei bine, pătrățelele și bustul sunt desenate deocamdată doar în glumă, dar… cine știe?

Bloranj

Bloranjul (blond + oranj) este cea mai nouă tendință de colorare a părului în anul 2017. Fiți totuși atente, oranjul ieste foarte greu, dacă rezultatul nu este pe placul dumneavoastră.

Sursa

Discuții