Aquaterra

Articole

2977

5 moduri de a lega fularul pentru iarnă

Odată cu lăsarea gerurilor, toate fashionistele au scos din șifoniere fularele groase, șalurile și fularele croșetate. Fiecare femeie vrea și să-i fie cald, și să aibă o imagine irepetabilă. Nu este suficient să te înfășori în fular! Cu atât mai mult că acest accesoriu poate accentua haina groasă, oferindu-i afectivitate. 

Așadar, să clarificăm câteva moduri de legare a articolelor vestimentare de iarnă, pentru a arăta elegant și la modă! Pregătiți accesoriul și să începem! Să începem cu fularele lungi. Este un accesoriu extraordinar, care nu se va demoda niciodată. 

Modul 1. Urechi de iepure

Arată foarte elegant și completează imaginea office:

  • aranjați astfel încât capetele să fie de lungimi diferite;
  • înfășurați capătul mai lung în jurul gâtului de două ori;
  • același capăt introduceți-l print-al doilea laț; 
  • legați capetele cu un nod simplu;
  • aranjați nodul astfel încât capetele să atârne într-o parte. 

Modul 2. Fularul înnodat

E greu să înțelegi dintr-odată cum se leagă un astfel de nod, dacă nu avei un ajutor sau o instrucțiune video.  Dar ca să arătați bine, trebuie să depuneți efort. Puneți eșarfa la gât cu capetele la același nivel, unul dintre capete înfășurați-l în jurul capului și în lanțul format trageți capătul prin el, apoi faceți ca ambele capete să se afle la același nivel și trageți nodul pe gât.

Modul 3. Fularul tip „infinity”

În comerț puteți găsi fulare confecționate ca un inel, fără capete. Acest model, popular câțiva ani la rând, se numește „snood” sau „fără capete”. Și un fular obișnuit poate fi legat în acest mod, pur și simplu înfășurându-l de câteva ori în jurul gâtului și legând capetele la spate ca să nu se vadă.  

Modul  4. În laț

Încă un mod cunoscut și simplu de legare a fularului, accesibil chiar și pentru copil.  Împăturiți fularul în două și puneți-l la gât, apoi introduceți capetele în laț și trageți. Această modalitate e potrivită și pentru bărbați, pentru a obține un accent elegant cu ajutorul unui accesoriu bărbătesc.

Modul 5. Șalul

Dacă fularul este mare și pătrat, îndoiți-l pe diagonală. Puneți unghiul în față, încrucișați colțurile pe spate și dați-le în față.  Le puteți lega în unghiul format, aranjând pliurile sau deasupra cu un nod frumos. Legarea se  realizează în funcție de desenul fularului, dacă are o dantelă frumoasă de mătase puteți să vă fuduliți legând-o deasupra sau dacă desenul este foarte frumos nu-l ascundeți sub nod, mai bine expuneți-l în toată splendoarea.  

Sursa

Discuții