Viusid

Articole

1132

"Cumatrism" la Hollywood? Ce a facut Jennifer Lopez pentru verisoara sa

Artista a facut un gest care i-a impresionat pe fanii sai.

In lumea celebritatilor nu poate fi greu sa convingi pe cineva sa iti imbratiseze verisoara de ziua ei de nastere. Acesta a fost probabil si gandul lui Jennifer Lopez atunci cand l-a convins pe Ronaldo sa o cunoasca pe verisoara sa, cel mai mare fan al fotbalistului, conform cantaretei.

Cantareata s-a folosit de tot farmecul de care poate da dovada, pentru a-l face pe ravnitul burlac sa ii ofere o imbratisare verisoarei sale.  Femeia, pe nume Tiana Ros, lucreaza ca asistenta ca divei latino, iar cele doua par sa aiba o relatie foarte apropiata.

"Iti urmareste fiecare meci.Nu pot sa o aduc la serviciu, cand urmareste meciurile. Serios, este cel mai mare fan al tau din intreaga lume", i-a spusn Jennifer fotbalistului, care a parut extrem de amuzat si chiar i-a raspuns: "Inseamna ca are gusturi bune".

"Ii urmaream scorul si cand colo, el era aici. Asta ai tot planuit intreaga zi?", a raspuns verisoara cantaretei, vizibil emotionata, iar fanii nu au putut sa nu observe asemanarile dintre J.Lo si Tiana, care pare sa fi mostenit aceleasi trasaturi sexy ale divei.

Sursa: Perfecte.md

Discuții