Medpark

Articole

4435

„Scoateți ochelarii roz!” Viața reală a unui tată a patru copii

El știe întreg sortimentul de scutece din supermarket, poate dormi pe marginea patului fără să cadă și este un adevărat cunoscător al bijuteriilor roz. Tată a patru fete, el nu afirmă că este ușor să fii părinte și publică pe pagina sa de Instagram fotografii sincere ale vieții cotidiene a familiei.

„În principiu, locuiesc în această secție a supermarketului”, a scris Simon Hooper sub selfie-ul din raionul de scutece. O sută cincizeci de mii de persoane urmăresc viața de zi cu zi a acestui tată vesel a patru micuțe minunate (9 și 6 ani, 10 luni gemenele mai mici). Simon descrie cu sinceritate și mult umor cum este să trăiești într-o casă în care bebelușilor le cresc dinții, fetele mai mari organizează jocuri ingenioase cu ocazia zilelor de naștere, iar băițele dinainte de somn sunt însoțite de adevărate istericale.

„Tinerii părinți, se pare, mă cred experimentat. Un tânăr obosit dintr-un colț al magazinului mă întreabă: „Nu știți unde găsesc aceste lucruri?” Și eu răspund: „Da, desigur, raftul al treilea de jos, în stânga. Luați trei bucăți și beneficiați de reducere”. Sunt o adevărată enciclopedie a produselor pentru copii”, ironizează Simon. 

În afara casei el este directorul operațional al unei mari companii de consulting. Iar acasă – „o persoană comodă, șofer de taxi, instructor de înot, profesor, bucătar, consultant, om de cățărat, bancher, stilist personal și tată”.

„Țin această pagină de Instagram pentru a arăta viața adevărată a unei familii cu patru copii. Mulți privesc procesul de educație a copiilor prin ochelari roz, dar eu arăt, cu umor, care este realitatea”, spune Simon. El speră că alți părinți se vor regăsi în fotografii și vor înțelege că nu sunt singuri.

„Toți întâmpină aceleași greutăți și probleme în această călătorie pasionantă numită „creșterea copiilor”.

Sursa

Discuții