Colibri

Articole

1220

Desert de Revelion cu portocale

Culorile aprinse și aroma de citrice cu note de cuișoare și scorțișoară ne aduc adevăratul spirit al sărbătorilor! O salată simplă de fructe poate fi transformată într-un desert original pentru masa de sărbătoare, trebuie doar să avem puțină imaginație și talent culinar. Iar decorarea desertului o puteți încredința copiilor.

MOD DE PREPARARE

1. Tăiați în jumătate grape-fruit-ul. Pentru a face margini dințate, puteți folosi un instrument special sau un cuțit ascuțit cu lamă subțire.

2. Cu ajutorul cuțitului, scoateți din jumătățile de fruct miezul și membranele. Repetați procedura cu portocalele.

3. Decorați coaja de portocală și grape-fruit cu cuișoare.

4. Curățați și tăiați cubulețe banana, kiwi și mango. Stoarceți sucul din lămâie, amestecați-l cu miere și zahărul vanilat. Amestecați toate ingredientele și umpleți „bolurile” din portocală și grape-fruit.

5. Serviți desertul de fructe pe farfurii, decorate după gustul dumneavoastră.

Sursa

Spune prietenilor
Discuții