Aquaterra

Articole

1971

5 accesorii de înfrumusețare a coafurii de sărbătoare

Accesoriile vor transforma în coafură regală chiar și banala „coadă”. Dacă preferați coafurile simple și nu vreți să vă faceți coafuri înalte, actualmente  în trend, pentru Revelion, vă propunem mai jos o soluție. Accesoriile pentru păr induc  o dispoziție de sărbătoare. Agrafele, tiarele, diademele și chiar cosițele vă vor transforma – nu, nu în prințesă – ci în regina serii.

Tiara

Luați exemplu de la vedetele hollywoodiene și, desigur, de la prințesa Kate – împodobiți-vă capul cu o tiară. Și chiar dacă a ta, spre deosebire de ceea a lui Middleton, nu va fi de la prințesa Diana, dar dintr-un magazin de accesorii, esențial este mesajul. Tiara, decorată cu strasuri (nu e neapărat Swarovski), mergelușe, aurii sau argintii, oferă aspect de sărbătoare și transformă posesoarea într-o adevărată regină.  

Agrafele

Doamnele care preferă coafurile simple, de tipul „coadă” – Scarlett Johansson, Diane Kruger și rebela Pink – își aranjează părul ajutorul agrafelor  cu strasuri. Agrafele de diferite forme și mărimi îți permit să-ți aranjezi părul ca pentru o ieșire pe  podium. Iar cu ajutorul agrafelor simple, plasate într-un anumit fel, poți obține  o coafură deosebită.  

Bentiță

Actualmente, în comerț există bentițe care sunt adevărate obiecte de artă – chiar și în brandurile accesibile. Decorate cu flori, strasuri, obiecte prețioase, de diferite culori, forme și mărimi, înfrumusețează coafurile pe părul scurt. Stilul –  de regină a anilor 20 – depinde de conceptul seratei.  

Cosițele

Stiți că sunt la modă, deja de câteva sezoane, cosițele prinse cu pieptene. Dacă le puteți împleti, atunci le puteți transforma în  accesorii pentru coafură.

De exemplu, două cosițe mici în jurul capului în loc de cerc vor înfrumuseța „coada” sau cocul.

Shimmer

Cea mai recentă inovație de la Hollywood este shimmerul pentru păr. Cu ele se înfrumusețează cărarea, cosițele, cozile și oferă un aspect de sărbătoare. Dacă vreți să străluciți ca luminițele de pe brad, folosiți acest produs. 

Sursa

Discuții